Tuesday, December 21

Roi cakap aku da gemok sangat.


geledah punya geledah jumpa gambar lama.adeh bila nak kurus macamnie balik?

Wednesday, December 15

Mungkin ada rezeki.


Nota kaki:Wish me luck :)

Thursday, November 25

DONE.

Sila print resume dan fotostat sijil banyak banyak :)
 
sibuk mencari kerja yang mudah dan senang tapi gaji di bayar mahal.
agak agak ada ke?HAHA

Thursday, November 11

Friday, October 22

Tuesday, October 12

JAMUAN HARI RAYA @ ISYSTEM TRAINING CENTRE.

HEI.

Nota kaki:Rambut sudah panjang :)

Untuk awak buat kali terakhir. Mungkin

To:Faezzan Ramzan

Selama 2 tahun lebih kita bersama.macam tidak percaya kan.macam macam kita lalui.gembira,sedih semua sama sama.rasa rindu sangat masa tuh.kalau boleh nak patah balik masa kita mula mula bercinta dulu.tapi sekarang?kita da tak macam dulu lagi da.rindu nak borak sambil tengok muka awak.rindu bila awak cakap i love u.rindu bila awak suka usik saya sampai saya naik malu.tapi sekarang kenapa awak macam da berubah?da tak sayangkan saya?da tak perlukan saya?mane pergi jnji awak yang dulu?saya sedih.saya benci bila bergado dgn awak.sakit hati saya.tapi walaupun saya marah awak hati saya semakin kuat perlukan awak.awak sedar tak semua tuh?

saya rasa saya nie da tade pape makna bagi awak da kan?cuba beritahu saya apa yang awak nak yang boleh puaskan hati awak.maaf,saya da cuba buat yang terbaik untuk awak.tapi semua peluang yg saya bagi pada awak,awak tak hargai sama seperti peluang yg lepas lepas.nape awak?awak suka diam seperti tiada apa apa yg berlaku tapi saya macam orang gila memikirkan apa yg akan terjadi pada hubungan kita skg.awak,kalau da tak suka bagitao saya.tak payah laa serabutkan keadaan lagi.buat saya tertanya tanya.saya da penat semua tuh saya rasa patut saya undur diri mulakan hidup baru tanpa awak.mungkin itu lebih bagus untuk awak kan.maaf jika saya ada buat awak terasa hati.saya cuma nak awak bahgia dan gembira hidup dgn saya.tapi sebaliknya tidak.saya paham.awak terima kasih atas segalanya.saya sentiasa doakan kebahgiaan untuk awak.awak kenal saya macamner kan walaupun saya marah,maki hamun,berkasar dgn awak tapi hati saya tuhan aje yang tau awak.xpe laa awak,good luck :).bubye

Love,
Shakina Amirudin

Thursday, October 7

Nota pendek.

kenapa laa ko tak pernah nak berubah.apa lagi ko mao.semua aku da bagi.tolong laa jangan suka menipu.aku benci ko tahu tak?aku da tawar hati.aku da tak pedulik lagi semua kisah cinta kita.sudah laa aku da tak sanggup nak layan ko lagi.terima kasih.full stop

Wednesday, September 29

I MISS YOU.


Bila nak detim?HAHA rindu duit sudah kering nie

Sunday, September 19

SELAMAT HARI RAYA.


Nota kaki:
Tahun nie duit raya aku dapat sebanyak RM141.00 ceh RM1 yang tak tahan tuh adik aku darjah 6 duit raya paling busuk dia dapat pun RM5. HAHA mentang mentang laa i budak sekolah lagi masih belajar.Heee :)

Monday, July 26

Sunday, July 11

Citer malam nie.

Esok siap siap gerak ke shamelin.haih isnin da start practical.HOHO nervous

Jumpa kesayangan esok.Rindu nanti sob sob

Al fatihah buat arwah ayah awat.Amin

Sebut total kat customer RM eighty six jadik eighty sex.Bangang.HAHA


Puasa tahun lepas tak ganti lagi.Puasa nak dekat da.PEMALAS.


i need more MONEY laa sebab india tuh asik call jek bising bila mao settle hutang maxis.nyampah HUHU


Lesen bila mao selesai da.Ujian computer sekali fail terus tak buat buat sampai skg.Adeh

I want new cardigan oh.ketiak abis lubang lubang.cet

rindu syamim dengan ekin.nak cium.


Tuesday, June 29

VACANCY.

VIDEO EZY PAVILION MALL (LEVEL 6)
RETAIL ASSISTANT -PART TIME
FEMALE ONLY
RM4.50 PER HOUR
WALK IN INTERVIEW
http://www.videoezy.com.my/
-------------------------------------------------------------------

VIDEO EZY KLCC (sebelah  billabong)
RETAIL ASSISTANT-PART TIME
CHINESE MALE OR FEMALE/MALAY MALE
RM4.50 PER HOUR
WALK IN INTERVIEW
http://www.videoezy.com.my/




Hoho sape yg berminat terus jek dtg pavilion atau KLCC untuk interview.cepat cepat sementara kekosongan.

Thursday, June 3

ANNOYING.

Kadang kadang kan aku rasa menyampah pun ada dengan perangai ko tuh.Tak pernah berubah.bagi muka lebih lebih lak.Agak agak laa.Jangan sampai aku tawar hati.Pandai pandai ah ko lepas nie.Jangan nak salahkan aku nanti.Ada otak tak reti nak guna.

Pikir ke depan laa.bukan ke belakang.Tak kan semua aku nak kena ajar.Bangang.Kalau cakap bangang kang pandai lak nak melenting.HAIH macam macam laa ko nie.Hidup kalau tak menyusahkan aku tak boleh ke?

Friday, May 28

Good night darling.

No more love song for me today huh?miss u :)

Wednesday, May 26

Terliur weh.

1. MACBETH ELIOT GIRL'S Dan Smith Studio Project

2. MACBETH ELIOT GIRL'S  Zu Boutique Black/Clear Canvas/Rhinestone Pennant

--------------------------------------------------------------------------------------------

Wargghh terliur aku di buatnya. mahu mahu.berkenan yang no dua tuh.around RM200 gak laa harga die kalau tak silap laa.siap guna currency converter lagi.excited sungguh.ehem mulaa laa tuh gatal tangan nak membeli gaji gaji cepat laaa kuar HAHA pikir pikir.

Monday, May 24

Auww teringin laa.Makan sekali jadik ketagih oh.HAHA

SNOWFLAKE:Taiwanese Dessert.I crave for them EVERYDAY :)

 

Saturday, May 22

HAHA.

ceh bukak jek google kuar pacman.HAHA comel jek.happy besday pacman yg ke 30.if i not mistaken laaa

Thursday, May 20

My new favorite Tv series.

Warghh supernatural da complete season.rindu laa dean dengan sammy lepas nie.HAHA oh skg aku dok gila tengok the vampire diaries plak.baru season 1 buat masa nie.so tak ketinggalan laa kan.Aku ada selitkan sipnopsis TV series nie.sape yang berminat download sudah. :)

--------------------------------------------------------------------------------------------

Four months after the tragic car accident that killed their parents, 17-year-old Elena Gilbert (Nina Dobrev, "DeGrassi: The Next Generation") and her 15-year-old brother, Jeremy (Steven R. McQueen, "Everwood"), are still adjusting to their new reality. Elena has always been the star student; beautiful, popular and involved with school and friends, but now she finds herself struggling to hide her grief from the world. Elena and Jeremy are now living with their cool-but-overwhelmed Aunt Jenna (Sara Canning, "Smallville"), who is doing her best to be a surrogate parent.
Elena manages to find some comfort with her familiar social circle – best friend Bonnie (Katerina Graham, "17 Again"), frenemy Caroline (Candice Accola, "Juno"), and former boyfriend Matt (Zach Roerig, "Friday Night Lights"), but Jeremy is on a more dangerous path, hanging out with the stoners and using drugs to hide his pain. Jeremy is also trying to figure out why Matt's sister, Vicki (Kayla Ewell, "The Bold and The Beautiful"), is suddenly rejecting him and hanging out with Jeremy's rival, Tyler (Michael Trevino, "Cane").
As the school year begins at Mystic Falls High, Elena and her friends are fascinated by a handsome and mysterious new student, Stefan Salvatore (Paul Wesley, "Fallen"). Stefan and Elena are immediately drawn to one another, although Elena is puzzled by Stefan's increasingly bizarre behavior when he appears suddenly at the cemetery where her parents are buried. What she doesn't realize is that Stefan is hiding a dark, deadly secret of his own – the fact that he's a vampire. At a bonfire party the next night, Elena and Stefan are just getting to know each other when chaos erupts after Vicki is attacked and left bleeding from a savage bite to the neck.
Fearing that he knows who is responsible for the attack, Stefan returns home and finds his older brother, Damon (Ian Somerhalder, "Lost"), whom he hasn't seen for 15 years. Damon is also a vampire, and the two brothers have a long and bitter history. Damon ridicules Stefan for rejecting their legacy of violence and brutality, but he understands his brother's obsession with Elena, since she looks exactly like a woman Stefan loved more than a century ago; a woman that Damon tried to make his own. Now these two vampire brothers – one good, one evil – are at war for Elena's soul and for the souls of her friends, family and all the residents of Mystic Falls, Virginia.

Monday, May 17

Oh sweet game,baby.

Saya rindukan awak,serius :(

Wednesday, May 5

Thursday, April 22

Thursday, April 8

Always and never by Silverstein.

"Always And Never" 

This was my fate, giving in
To your lips, to your eyes
I should have known
It would come back to haunt me
Crooked smile, the reflection in your eyes
That shows my weakness for
Beautiful mistakes,
Something that I know you've seen before,
I'm not the first
Set the trap, I'm falling for it every time

I can't believe

Everyone knew from the start
This would come back to haunt me
I can't stand to see you now!
How could I ever trust you?

Take it back to the streets,

I'll start again
I'll never look back,
I'll never look back, back

How do you feel?

I bet you don't feel anything!
Don't have a heart attack
Don't have a heart attack
But I won't stop you

Flying high, razor blades make perfect lines,

On just about anything you want
Broken pores spill out, everything you want to say,
It shows my weakness for

Falling in love with

My wallowing despair that shines in black
It consumes me, I'll take it back
I'll build it back to what it was

I can't believe everyone knew from the start

This would come back to haunt me
I can't stand to see you now!
How could I ever trust you?

Take it back to the streets,

I'll start again
I'll never look back,
I'll never look back, back

How do you feel?

I bet you don't feel anything!
Don't have a heart attack
Don't have a heart attack
But I won't stop you

I can't believe everyone knew from the start

This would come back to haunt me
I can't stand to see you now!
How could I ever trust you?

Cut me out, of your life

Like its nothing, like I'm nothing!
Make believe you can love,
That it's better, that your better!

Part of me is gone

You've taken
You've taken
You've taken
You've taken

Part of me is gone,

You've taken
You've taken
Pieces from me

Take it back to the streets,

I'll start again
I'll never look back,
I'll never look back, back

How do you feel?

I bet you don't feel anything!
Don't have a heart attack
Don't have a heart attack
But I won't stop you

You won't stop, you'll never change

You won't stop, you'll never change

Saturday, March 13

Saje nak kecoh.

aku tak tao laa aku ketinggalan zaman ke pe.saje nak kecoh kan fyi firefox yang baru nie ada sediakan theme namanya personas.Personas nie easy-to-install, easy-to-use dan blah blah aku rasa menatang nie cool gak.haha :) meh laaa try klik sini http://www.getpersonas.com

FRUSTfrated tapi i cool.

oh hey i single tao skg.*motif ko? BF?i da suruh die pergi jauh jauh.i cakap dengan die im not ur fucking GF anymore.Kejam ke?i rasa die lagi kejam.sebab depan i die pretend macam i nie gf die padahal belakang i die da lama buang mende yang berkaitan ngn i.tapi xpe.i boleh terima.buat apa nak paksa paksa kan.die rasa bahgia biler hidup tanpa i.harap laaa kan :) 

i kan seorang yang cool *padahal da penat dok menangis  so biar laa mayb die bukan jodoh i.tapi yang i marah kenapa tak berterus terang.kalau da benci kat i,meluat kat i cakap jek laaa tak payah laa nak sembunyi sembunyi kan.buat i bertambah sakit dan sakit tao x *rasa nak tikam jek ko dari belakang DAMN.i doakan u bahgia dan dapat gf yang lebih elok,lebih cun,lebih kurus,dan segala galanya laaa yang berkaitan dengan lebih.WAHAHA babi dan terima kasih atas segalanya.GOODBYE honey *lancau

Sunday, February 21

Double S.

I’ve got no free days on my busy schedule,I turn the page and it’s the same.God,i really hate this fuckin situation right now.

Saturday, February 20

Silent mode.


oh suka i dapat angpau petang tadi hasil dari budak budak cina tuh jatuhkan kat kedai.dok kutip kononnya nak buang dalam tong sampah  ingatkan tinggal sampul sekali ada isi da.haha terima kasih gong xi fak coi

rindu roi lama tak jumpa die.hurm biler nak makan sama sama sampai muntah?haha

kawan baik aku mao kawen da 2 minggu lagi.macam tak caye lak.tuh laaa time zaman budak budak dulu ko suka sangat cakap aku kawen dulu dari ko tengok skg sape dulu?haha pape pun semoga bahgia sayang :)

rasa rindu pada seseorang yang pernah bahgiakan aku dulu.mana ko menghilang?rindu nak borak,rindu nak gelak sama sama,rindu nak tao hidup ko macam ner skg nie.banyak mende aku nak tanya hurm take care beb

angah,mana ko yang dulu?buat kami semua tak macam keluarga ko.ko sanggup tinggalkan kami hidup di luar sana tanpa pikir kami yg rindukan ko angah.balik laaa rumah :(

tak sabar mao abis belajar carik kerja tetap simpan duit untuk masa depan,untuk abah,untuk adik adik

blackberry ada tersenarai dalam wishlist 2011.haha tak boleh blah

p/s i love u :)


Thursday, February 11

Sunday, February 7

Good night :)

Bulan july mao praktical da.Penin tak tao mane mao carik tempat praktical.Anyone please,have suggestion?haha :)

Bil postpaid tunggak lagi benci ah esok lusa terminate broadband haha goodbye maxis

Jeles gak tengok si kawan i beli blackberry haha nak satu abah

Ingat macam nak resign tapi sayang lak haih

My handphone still cannot sending mesej wtf rasa macam nak campak longkang jek

Oh si gay macam babi tuh kata aku ni orang tak b'pelajaran sebab aku berkasar dgn die auwww klu tuhan bagi "konek" buat cara ada "konek".Sape suruh ko carik pasal.hantar msg kat roi mengalahkan gaya gaya betina cuba rampas bf org.Haha desperate gay

Teringin nak bela arnab tapi tak kesampaian sob sob :(

Badan makin naik adeh asik makan jek keje ko nie bler mao diet?

Da lama tak lepak ngn girlfriend,rindu mao gossip heeeeee

Wednesday, January 27

i ada mama baru tao.


Seminggu yang lepas abah hantar aku pergi kerja masa dalam perjalanan ke pavilion tiba tiba abah gua bersuara "Along,hari jadi kawan abah nak dekat da nak bagi hadiah apa haa along?"
Aku terus buat muka pelik sambil kerut kerut dahi senyum senyum kambing dalam hati abah nie kenapa buang tebiat ke?anak die punya besday pun tak pernah beli hadiah.Ni kan orang lain jangan harap laaa

Aku tanya balik "kawan abah tuh lelaki ke perempuan?" abah aku jawab dengan slumber "perempuan" wahhh tersentap aku di buatnya terus aku diam buat buat macam malas nak layan pada hal rasa tergugat oh 



Abah i hensem lagi kan biasa laa orang bujang haha :)

nota kaki:Apsal skema sangat aku tulis hari ini?

Saturday, January 23

Tiada tajuk.

Argh aku benci ko laaa skg



aku kerja siang malam pagi petang ada gak masa untuk layan ko.
Tapi ko?aku tak puas borak lagi ko da berkias kias macam menyampah nak layan aku kan.
Gf ko sendiri kan,takpe ah ko memang suka buat aku terasa kan.
Amik laa masa ko puas puas!





Wednesday, January 20

Lama tak mengarut rindu oh

Tade ape seperti biasa sibuk,sibuk dan sibuk selalu pagi kerja petang kelas tak pun pagi kelas petang kerja sama jek


Handphone tak boleh send mesej asik resend jek haram jadah

Streamyx baru jek kembali pulih haha babi sungguh mati akal aku di buatnya nak dekat seminggu tak boleh "konek"

Baru minggu pertama start kelas da miss 3 kelas baguih laa ang nih

Haih lega sikit roi da mula kerja good luck baby :)


Tukar postpaid jadik prepaid balik ujung bulan nie da tak sanggup nak abis duit bayar bil jek membazir ok

Apahal laki orang nie tiba tiba nak gedik gedik dengan aku tak puas lagi ke bini kat rumah tuh kawan kawan sudah

Susah nak contact roi da rindu nak mesej hp die pun da boleh campak longkang sabar aje laaa

Rindu laptop cap sony gua tertinggal dekat supervisor aku oh lebih lebih nampak da 3 ari laptop tuh lu kidnap cucuk perut kang


Bil bulan nie melambung agaknya haih bape sen jek laaa gaji aku dok tinggal lepas bayar bil damn sungguh

Aku paling benci kelas pukul 8.30 pagi liat aku nak bangun weh


Badan da naik bila mao diet nie kurus laaa skit abis spender hush puppies ang sume da bocor mao koyak padan muka ang tuh laaa pantang lalu kedai burger mesti ang cakap "akak bagi oblong kambing special satu" seminggu 2,3 kali kot haih *sambil geleng kepala 


"Last semester nie ang study betol betol jangan ada sangkut lagi kesian bapak ang tuh abis duit die dok bayar yuran ang " *sambil meow meow aku rasa kalau kucing aku tuh pandai cakap mesti die nasihat aku macam nie bangang


Da tido esok kelas kang miss lagi kelas 


nota kaki:rindu pendek laa arghh :(





Thursday, January 7

Padan muka ko.


Next week new semester da mula.ok status aku sem ni pelajar extend.ceh, padan muka.sapa suruh main main.belajar laa sorang sorang kawan kawan semu da blah practikal ada yang register sambung degree.haih duduk laa ngn junior hahaha dalam hati frust tol.last semester da.study laaa betol betol.
Tahun baru azam baru ok :) jangan give up.alah tade pape pun relax sudah mungkin aku dalam golongan istimewa haha tak boleh blah saje nak sedapkan hati kan kan cewahh