Monday, May 25

Auwww.

Hugh jackman

Aku ingin buat pengakuan sejak dua menjak nie aku gler dekat si Hugh nie.Aku suka die sejak dok tengok movie Australia.Orang cakap die lelaki paling seksi.betol ke?hahaha hugh i suka u dapat borak ngn u pun jadik laa.tak tido malam dibuatnya.angau.hahaha ;) sengal

Status 4.08 am.

arini off tapi nak kena register short semester.

suar da koyak koyak bler laa nak masuk gaji nie.haha.

malam keje asik makan jek.mana tak gemuk.

aku pelik ntah sape sape tah kat chatbox aku tuh.bongok.

malas gler nak online myspace.

wahhh tak sabar nak tgk cter terminator salvation

Thursday, May 21

Ala ape salahnya abah?boleh lah.

besday abah nak dekat da.pastuh berangan untuk menjadik anak yg baik dan sangat baik.konon nak hadiahkan jam tangan.jadik search laaa google tgk mana jam yg berkenan dan sesuai ngn abah.search punya search jumpa laa jam nie.wahhh excited sungguh tao.terliur aku di buatnya.damn sungguh ;D




tapikan abah bukan along xnk beli yg nie untuk abah cuma macam ada problem skit laaa.payah laa nak cakap.tapi klu abah tolong tambah seratus ke dua ratus ke ok gak kan.hahaha sengal.abah klu besday along nanti bagi yg nie boleh x?xya beli kek wat susah susah jek.dapat nie pun kira orait laaa.

ok dan dan lak roi punya besday pada bulan yg sama ngn abah.haih kopak laaa aku jawabnya.eh eh mana ada bb ikhlas tao.tapi berangan jek laaa setakat tgk gambar leh laaa kot.hahaha rasa rasa macam nak bagi menda alah nie kat bo.cun gila babi kan?hahaha meleleh air liur.benci sungguh.ok start dari skg aku rasa nyampah mende alah yg bernama fossil.ok?


Monday, May 18

Monday, May 4

Stim tol bler tengok nie.


*abah nak pierce mcm gambar atas nie boleh? ;)

Trust me.

Sunday, May 3

Sayang.

baby,happy aniversary 1 year 6 month.ilebiu damn much
sorry about last night tade niat pun nak gado ok
ntah laaa sakit ati,jeles ok?
heeeee rindu laa bler nak date lagi nie?

*baru tukar layout tapi x siap edit lagi kot sebab mata aku da rabak mao tido haha ;)

Cibai ke cabai?

da lama x update blog.sibuk sgt weh.haih sakit satu badan da macam org tua da.haha oh lagi 2 subjek aku nak abis final exam.yeah keje mcm biasa jek.gila penat nak mampus sampai overdos kaki aku dibuatnya dok serve customer time hari pekerja.satu jek aku paling tak suka sampai cina yg keje ngn aku tuh dok cakap bila ada customer masuk cibai punya olang sebab masuk sampai berjam jam tapi bila keluar satu pe pun x beli.haih memang cibai pun.adeh