Sunday, September 25

Tuesday, September 20

Huh.


Give me back my old hair. Shit i really miss my old hair. Menyesal ok . Huh

Monday, September 19

IMY.

The truth of the matter is, I still have feelings for you. 

And no matter how many times I tell myself that 

I'm better off with out you, a part of me just won't let go.



Saturday, September 17

Call It Karma

Goodbye, old friend
Goodbye, goodnight
I'll move on
You'll call it fate, I'll call it karma
We had our time, it was fun
while it lasted

I'll look back with honor
and no regrets
I won't be mad, won't feel bad
These memories will never leave me
Don't be sad
cause life goes on, life goes on
It's getting too late
Tomorrow is here.



*By Silverstein

 

Thursday, September 15

Aku serabut. Maap


Geledah punya geledah jumpa ini *menitik air mata

Wednesday, September 14

FR.

I really dont know how to describe this kind of feeling. Kosong. Mungkin aku still tak paham ko even 3 years and a half we have been together.Atau pun sebab we coupling each other too long so the passion of love is gone? Aku tao banyak benda yang ko sorok dari aku. 

Tapi aku selalu bagi ko peluang. Mungkin aku ni lembut hati. Air mata aku ni mungkin takde nilai pada ko sebab kalau ko rasa aku berharga dan penting pada ko mesti ko takkan tergamak buat aku macam nie. 

Kenapa ko mudah bagi hati ko pada orang lain? Kenapa ko boleh dan aku tidak? Sebab tiada siapa boleh sayang ko macam ner aku sayangkan ko.Never.

I miss the old you Faezzan Ramzan :(

Adele - Someone like you


Malas

Oh agak lama tak menulis dan aku sudah malas dan malas. Tiada apa yang menarik. Raya macam biasa seperti tahun lepas dan lepas. Gambar raya hampeh. Aku sudah mula bergerak solo. HAHA its complicated. Tiada mood nak story. Later laa.


 
 Rambut makin pendek dan semakin malas nak bergaya sakan.