Wednesday, July 29

Pondan murahan

tiba tiba lak aku teringat balik si bapok tuh dok cakap kat sorang minah nie masa aku dalam monorail
"eh ko ada kote ke nak tengok tengok aku hah,aku tak suka perempuan laa tuh sebab aku jadik macamnie,ko pena rasa penampar pondan ke?nasib baik laaa ada cctv kalau tak da lama aku kejekan ko huh" sambil menarik muka bengang. what da fuck!hahaha pondan mcmnie pun ada gak dalam dunia nie kan.tak tao malu langsung.da ada telur,telur jek laa xya laa nak ubah ubah.bangang.haih macam macam

biasa laa pondan murahan.aku respect pondan pondan pavilion sebab dorang x sombong senyum jek kalau terserempak.hahaha ;)

Sunday, July 26

Aku cuba,tapi

aku sedang cuba,cuba buat yang terbaik untuk segala galanya,cuba puaskan diri sendiri,
puaskan orang sekeliling,aku cuba untuk menjadi gagah tidak sesekali berputus asa tapi kenapa?
kenapa akhirnya aku rasa kecewa,
ko tao tak apa yang aku rasa skg nie?
rasa sakit yang teramat sangat.pedih!

apa lagi yang tak cukup?apa lagi yang silap?kadang kadang aku rasa dunia nie tidak adil mungkin?mungkin aku yang buta atau aku yang da jauh melayang?tuhan tolong aku,aku rasa hidup aku kosong.bagila aku tenang skejap.aku tak mintak banyak.berambus laa perkataan yang selalu buat kepala aku berpusing "MASALAH,pergi laa ko,pergi!" rasa seperti di pijak pijak

kejam kan?aku terpaksa mengalirkan air mata terlalu mudah,terlalu murah.jangan laa buat aku begini,aku merayu,aku bukan seorang yang lemah.tapi berikan aku peluang.peluang kedua dengan harapan yang tinggi yang boleh membuatkan aku rasa puas sehingga aku boleh senyum kembali seperti biasa.

Saturday, July 25

Weh naim ko nak baca sgt kan?

aku bengang dgn unikl laa.nak add drop subject pun wat aku tekanan.celaka!

stok banyak nak mampus.haih

roi lak wat hal.macam macam.penin aku laaa

duit!aku perlukan duit sekarang

maxis babi org lain punya bil aku lak yg di call ari ari

aku tao naim dok suka baca kan blog aku.amik ko naim.hahaha ;D

Saturday, July 18

Meh laa singgah ;)

Hai korang pagi nie aku terlebih rajin dok wat account flickr meh laa singgah sesape ada account flickr tuh jgn lupa add eh.haha x boleh blah ;)

Thursday, July 16

Weh jantan sialan.

woi klu ko betul betul jantan belasah jantan laa kimak.yg ko belasah bini ko sampai lebam lebam pahal?berjahit jahit kepala bini ko,ko kejekan da ko yg mengatal ngn betina laen da kantoi nak pukul bini ko lagi apsal?ko ni dayus ke pe?weh klu muka ko mcm brad pitt ke,michael jackson ke aku tade laa heran sgt klu ko nak jadik playboy.ni macam sialan.haih sedar laa diri ko tuh skit tak cukup cantik lagi ke bini ko tuh?weh beruntung laa dpt bini ko tuh.ko da pukul die mcm binatang pun die dok relax lagi.leh gelak gelak gurau gurau sedangkan tuhan jek yg tao mcmner seksa nya hidup die tao.klu ko da menyampah,meluat ko ceraikan sudah.ni bini ko mitak cerai pun ko belasah.tak mitak cerai pun belasah.

ko ni gila ke pe?bodoh.bapak aku pun x pena pukul aku sampai lebam lebam mcm tuh tao.weh malu laaa skit.hidup pun guna duit bini ko.ntah ntah ko dok berkaroke ngn betina laen pun guna duit bini ko kan.berterima kasih laa weh ko wat bini ko mcm tuh pun die tak report polis.sebab die pikir anak.samdol.aku lak yg geram.ko bawak betina laen masuk rumah beromen romen masa malam raya tuh pun bini ko leh sabar lagi.settle cara baik.tapi masih tak insaf insaf lagi.haih fuck laa.aku doakan satu ari nanti ko da nak mampus tade sape pedulik bini ko da lari nanti betina betina yg ko dok berseronok tuh dok tinggalkan ko lepas abis dok kikis duit ko baru laa padan muka ko.jantan macam ko patut tak payah hidup laaa sial


kesian aku tengok kakak yg keje sbela kedai aku tuh.haih asik kena belasah jek ngn jantan sialan.suami konon go to hell laa weh

Haah aku tengah marah nie.

bodoh punya streamyx da 3 hari asik dok dc jek.demmit!

harap kedai jek cun tapi makanan mcm sampah harga mahal nak mampus lak tuh

baru jek kenal ko tapi lebih lebih lak pagi pagi buta da kol aku nak tido pun tak senang haih

ko ingat aku kuli batak ko ke?suruh beli top up,burger ko laa,nasik ko la fuck laa weh

weh kalau setakat ko nak beromen romen mengedik gedik tolong jgn masuk kedai aku laa setan

pahal ko tetiba baru nak miss call aku?da susah baru nak ingat aku ke?


Tuesday, July 14

Sunday, July 12

Nota untuk awak.

Kepada Faezzan Ramzan.Awak,terima kasih untuk segalanya.saya sentiasa sayangkan awak dari dulu sampai laa skg nie.hati saya untuk awak seorang jek tiada kedua,ketiga atau keempat.awak,awak tao x walaupun saya kdg kdg suka nak marah marah awak tapi dlm hati saya nie kuat sayangkan awak.walaupun saya cakap awak bongok,gedik,ngade,gatal,pendek saya tetap sayangkan awak.bila saya duduk sorang sorang kdg kdg saya terpikir mcmner laa keadaan saya kalau awak tiada dengan saya atau tinggalkan saya?tuhan jek yang tao awak.saya selalu berharap jodoh saya dgn awak dan kekal sampai bila bila.amin.walaupun saya tak dapat kemewahan mcm org lain bila bersama awak.saya terima.janji saya dapat kasih sayang awak itupun da cukup bagi saya,awak.biarlaa orang lain nak kata apa pun,awak.awak jaga diri tao.rindu bila nak detim?



Sayang,happy anniversary 1 year 8 month.ilebiu.hug hug. ;)


*maap entri berunsurkan geli geliman skit.hahaha rasa nak tampa jek muka nie.

Saturday, July 4

Hai korang.

aku rasa da lama gler tak update blog.kalau update pun merepek semua bullshit.haha ;)

org lain baru nak shopping aku lak da kering adeh

hi apa khabar semua?aku sibuk maap eh

minggu depan exam untuk semester pendek.study ok.tambah tambah math.oh penin

kadang kadang aku tak paham masih ada lagi orang yg tak tao apakah itu VCD?

arini disebabkan ko aku rasa mcm bodoh gler.nak tunjuk finger middle dekat customer tuh leh x?

kalau kat rumah ko panggil bapak ko abah tapi bila dtg pavilion kenapa nak panggil daddy?haih

eh kedai aku tempat beromen romen eh?bodoh

ala makcik nie orang melayu kan jadik cakap jek laaa melayu xya laa nak speaking speaking bila makcik ckp ngn anak makcik dok loghat kelantan lak?menyampah tao!

kenapa laa time aku sibuk keje baru laa korang dok sibuk sibuk ajak aku g gig ni laa tuh laaa.kenapa?

rindu kat si pendek.bila nak detim lagi sayang oi?