Thursday, July 16

Weh jantan sialan.

woi klu ko betul betul jantan belasah jantan laa kimak.yg ko belasah bini ko sampai lebam lebam pahal?berjahit jahit kepala bini ko,ko kejekan da ko yg mengatal ngn betina laen da kantoi nak pukul bini ko lagi apsal?ko ni dayus ke pe?weh klu muka ko mcm brad pitt ke,michael jackson ke aku tade laa heran sgt klu ko nak jadik playboy.ni macam sialan.haih sedar laa diri ko tuh skit tak cukup cantik lagi ke bini ko tuh?weh beruntung laa dpt bini ko tuh.ko da pukul die mcm binatang pun die dok relax lagi.leh gelak gelak gurau gurau sedangkan tuhan jek yg tao mcmner seksa nya hidup die tao.klu ko da menyampah,meluat ko ceraikan sudah.ni bini ko mitak cerai pun ko belasah.tak mitak cerai pun belasah.

ko ni gila ke pe?bodoh.bapak aku pun x pena pukul aku sampai lebam lebam mcm tuh tao.weh malu laaa skit.hidup pun guna duit bini ko.ntah ntah ko dok berkaroke ngn betina laen pun guna duit bini ko kan.berterima kasih laa weh ko wat bini ko mcm tuh pun die tak report polis.sebab die pikir anak.samdol.aku lak yg geram.ko bawak betina laen masuk rumah beromen romen masa malam raya tuh pun bini ko leh sabar lagi.settle cara baik.tapi masih tak insaf insaf lagi.haih fuck laa.aku doakan satu ari nanti ko da nak mampus tade sape pedulik bini ko da lari nanti betina betina yg ko dok berseronok tuh dok tinggalkan ko lepas abis dok kikis duit ko baru laa padan muka ko.jantan macam ko patut tak payah hidup laaa sial


kesian aku tengok kakak yg keje sbela kedai aku tuh.haih asik kena belasah jek ngn jantan sialan.suami konon go to hell laa weh

8 comments:

naz said...

masa bercinta dah janji sehidup semati. nak buat camner en :)

Dba Ghani said...

haaaaa....aku pun kesian..
huh..ada gak laki mcm tu..
tapi kau sabar ye!!!

Shakina Amirudin said...

;)

dianna said...

saba saba. mmg kurang haja lelaki mcm tu. itu dinamakan dayus.

sicKo^ said...

wei.. aku suggest ko buat report polis untuk dia... sebab orang yg tau pasal domestic violence memang boleh tolong buat report polis..

klau ko biarkan jer, sampai bile pun dia kena camtuh..

p s y c h o s o c i a l said...

aku sebagai lelaki pun
panas hati gak ngan jantan tu
serius mcm gampunk
x bole blh sial...
cian aku baca pasal akak tu..
kalo ko leh jadi ijau ko pijak pijak jantan tu yeah.. and ko tolong sekeh kan pale yg bodo tu untuk bahagian aku yeah...

Shakina Amirudin said...

aku bukan nak masuk campur hal dorang tapi klu org da belasah ko da tentu ko tao nak watpe kan so akak tuh pun kena tegas ni tak asik bagi muka jek.aku pun da penat dowh tgk haih

Ejat_Aramaiti89 said...

nak cari laki....
cari yang baik,sopan,berbudi,baek kpd orng tua,menegakkan hak pempuan,ensem mcm aku..
lalalalalal
anyone??
ahahahahhaha