Saturday, July 4

Hai korang.

aku rasa da lama gler tak update blog.kalau update pun merepek semua bullshit.haha ;)

org lain baru nak shopping aku lak da kering adeh

hi apa khabar semua?aku sibuk maap eh

minggu depan exam untuk semester pendek.study ok.tambah tambah math.oh penin

kadang kadang aku tak paham masih ada lagi orang yg tak tao apakah itu VCD?

arini disebabkan ko aku rasa mcm bodoh gler.nak tunjuk finger middle dekat customer tuh leh x?

kalau kat rumah ko panggil bapak ko abah tapi bila dtg pavilion kenapa nak panggil daddy?haih

eh kedai aku tempat beromen romen eh?bodoh

ala makcik nie orang melayu kan jadik cakap jek laaa melayu xya laa nak speaking speaking bila makcik ckp ngn anak makcik dok loghat kelantan lak?menyampah tao!

kenapa laa time aku sibuk keje baru laa korang dok sibuk sibuk ajak aku g gig ni laa tuh laaa.kenapa?

rindu kat si pendek.bila nak detim lagi sayang oi?


4 comments:

kenet! said...

:)

Anonymous said...

hahaha..
ko lawak la.

*capullet360*

Anonymous said...

sumpah xnk ajak ko g gig dh..
blagak gile...

Shakina Amirudin said...

cet belagak nape lak?hahaha ngok