Friday, November 27

Alone plus hungry.

aku seorang jek kat rumah famly aku yang laen semua balik kampung.nak ikut tak boleh sebab semalam keje.raya sorang sorang.arini jek cuti.lapa oh.nak kuar hujan lak.kedai semua tutup.adeh.makan megi pun tak lalu.bosan.abiskan masa dok tengok movies aje laaa kan kan.haha rindu pendek :(


Ko memang haram jadah.Fuck laa weh.

cibai punya driver baru bus rapid.agak agak laaa weh aku mampu lagi laa setakat nak bayar tambang bus.tapi kalau da setiap kali aku naik tambang asik berubah ubah sape boleh tahan.kang bila aku bayar macam biasa kang kata aku dok menipu.aku check laaa bus fares, bus aku paling mahal pun tambang rm2.50 jek laaa sial.muka ko da laa macam babik.men sebut jek tambang kan.da laa baru kerja boleh lak bawak perangai macam bangsat.asal ko bengang ngn aku sebab semalam aku naik bus then bayar rm2 jek sampai rumah aku?bodoh.ko ingat aku naik bus baru sehari dua ke?haram jadah tol.takkan laa setiap kali nak naik bus kena tanya ko tambang bape.ko sendiri pun nyampah kan?abis ko nak suruh aku print senarai tambang bus kena tunjuk kat ko?lancau laa.bodoh punya driver.

Monday, November 23

Hello :)


aku perlukan duit duit dan duit

result exam membuatkan aku risau.amin

da lama tak berdetima auwww rindu pendek

mungkin hujung tahun nie resign carik job laen

i want blackberry curve warghh meleleh air liur

tunggu twilight new moon berada di panggung :)

da mula ketagih online myspace balik haha

rasa macam nak potong rambut bagi pendek lagi

sangap tengok kasut converse all star hi dbl upper


Monday, November 16

Arinie punya cerita.



arinie bumblebee kurus dok menyibuk datang kedai aku.haha  :)

Thursday, November 12

Baby :)


:)

Baby happy aniversary for 2 years.Ilebiu,ilebiu haha :) thanks for everything dear.Kita cuba buat yang terbaik lagi ok?

Monday, November 9

Satisfied.

Selak magazine stuff 2009.terus jatuh cinta.Aku terus carik ko dekat levi's pavilion sekali jumpa.Auwww excited gila dibuatnya.Bila tengok ko pikir dua tiga kali gak haha tapi aku tak pedulik semua tuh janji aku dapat ko.Puas hati ;)


Friday, November 6

Mood 1.40 am

Agak agak malam nie bila aku tido dok mimpi basah tak bila tengok gambar nie? ;D Auwww gatal



ilebiu sammy haha :)

Thursday, October 29

Exam slip aku semester nie cool gila weh.haha


Pahal seat aku kali nie sume blakang blakang?nak suruh aku bawak toyol ke?haha saje jek kan korang nie?huh

Tuesday, October 27

Apsal?

next week final exam.adeh.minggu nie dok sibuk test,kuiz,report,presentation.semua nak kena settlekan dlm masa 4 hari nie haa boleh stone aku di buatnya.

Saturday, October 24

Ang ni rock legends kaa?


eleh baru level 12.haha bosan bosan layan laa mende alah nie haa.mcm ketagih laa lak.adeh

Sunday, October 18

Mood arinie.


thank you sayang,ilebiu :)

Saturday, October 17

Hoi.

laptop problem dok wat hal.haih lama x online.giler di buatnya

frust ok?maapkan aku.aku terpaksa wat ko mcmni

haram punya india men mercun sampai bergegar umah aku

supervisor aku dok mengamuk baru ko tao kan perempuan yg ko gilakan tuh sgt perangai mcm lahanat.padan muka ko.wahaha.puas hati aku

final da nak dekat da.busy oh.test,assignment,kuiz,projek.adeh

aku nak desktop baru,lesen kereta,kasut puma,pergi bercuti.semua perlukan duit laaaa weh

Thursday, October 8

Haih.


Makin degil skg nie tao.suka sangat wat kakak die risau,wat kakak die marah.syamim jgn nakal nakal boleh tak?

Saturday, October 3

Miss u.

rindu abah laa :)

Weh.

kenapa laa hati aku nie lembut sangat.adeh tolong laa aku serba salah nie haaa.meh bagi aku sepak terajang ko berpuluh kali sampai aku terbaring.suka sgt wat aku geram,marah,tak puas hati.nape?(5kali)

Monday, September 28

Surat pendek untuk ko.

Maafkan aku kalau tiba tiba aku terpaksa buang ko dari hidup aku walaupun selama nie aku anggap ko laa org istimewa dan penting pada aku.aku da mula rasa bosan dan tawar hati selepas sekian lama aku bersama ko.konon konon ko dan aku bersama selamanya.tapi aku rasa tidak kot.tolong laa pikir sebaik mungkin dan berubah untuk masa depan jika ko taknak menyesal satu ari nnti bila aku da tiada depan mata ko.aku sudah penat melayan kerenah ko sayang.

Thursday, September 24

Tade ape laa.

Raya seperti biasa.Bagi aku tade ape menarik pun ada abah,uda,syamim,baby dan roi sayang tuh pun da cukup bermakna.Raya pertama aku dok berulang alik ke tandas.penangan lemang,rendang,nasi impit haha damn tol ;)

Raya 2009

nota kaki:hey i love u bubu.rindu ok.jangan nakal nakal.spank ;)


Saturday, September 19

Hey korang.


oh tema raya tahun nie colour hitam.my favorite colour.auwwwww.haha ;)
selamat hari raya semua.maap zahir dan batin.

Saturday, September 12

Mood emery-walls

Hopeful.

dear,happy anniversary for 1 year 10 month ;)
tapi hati i frust ok?
speechless.mood hopeful ;(

Tuesday, September 8

Lazy.

oh agak malas nak update blog skg nie.adeh

oh happy belated birthday to me.haha sudah tua adeh

test test serabut di buatnya.

korang suka kan dok bahan bahan aku.damn u!haha

rindu pendek laa

weh kempunan nak makan pizza papa johns

Tuesday, September 1

Broken.

Sayang,tahniah anda telah berjaya buat saya sakit hati,kecewa,sedih,marah.terima kasih sayang.

Monday, August 24

Puasa.

hey korang

aku nak ucapkan selamat berpuasa ;)

al fatihah untuk classmate aku masa di ILP fahmi nordin yg telah meniggal dunia semalam. ;(

oh ada mamat syok sendiri baru kenal aku da lebih lebih mengalahkan bf aku lak.bodoh

tambang bus rapid akan naik.haih

rindu roi nak berbuka sama sama laaa


Tuesday, August 18

;(



batuk,sakit tekak,selsema haih ;(

Thursday, August 13

Aku nak kurus macam fasha sandha.boleh?

aku nak kurus,haha agak agak kalau telan sebulan dua pil nie ada kurus macam fasha sandha tak?

p/s sedangkan da dekat 2 minggu da aku dok telan pil nie.haha ;D

Sayang.

baby,happy anniversary for 1 year 9 month
i love u ;)

Sunday, August 2

Tade pe yang menarik pun naim oi.

tade apa cuma aku nak bagitao tapi tak penting pun


aku penat,penat nak mampus adeh

aku perlukan wang,wang dan wang,sugardaddy plish?

aku perlukan offday selama seminggu (eleh mitak cuti dua ari pun da kena pundek ngn supervisor aku tuh haha fuck u!)

kalau boleh aku nak satu ari kelas ada 1 subjek jek kan bagus.haha

aku perlukan lesen dan motor senang aku kesana kesini tade laa ari ari kena jalan kaki meredah bukit bukau

aku nak slim macam fasha sandha boleh aku mengatal sana sini nanti kan what the fuck!hahaha ;D

kalau boleh sapa yg ada duit jek masuk kedai aku dan sapa yg nak beli.sapa dtg masuk menyemak jek sila berambus laaa.samdol

aku perlukan seseorang yg murah ati dok settlekan hutang broadband dan juga bil tefon aku.sesapa yg sudi?call me ok? ;)

ok laa aku perlukan bantal busuk aku dan juga bubu.meh nak peluk.mao tido da.selamat malam ;)

Wednesday, July 29

Pondan murahan

tiba tiba lak aku teringat balik si bapok tuh dok cakap kat sorang minah nie masa aku dalam monorail
"eh ko ada kote ke nak tengok tengok aku hah,aku tak suka perempuan laa tuh sebab aku jadik macamnie,ko pena rasa penampar pondan ke?nasib baik laaa ada cctv kalau tak da lama aku kejekan ko huh" sambil menarik muka bengang. what da fuck!hahaha pondan mcmnie pun ada gak dalam dunia nie kan.tak tao malu langsung.da ada telur,telur jek laa xya laa nak ubah ubah.bangang.haih macam macam

biasa laa pondan murahan.aku respect pondan pondan pavilion sebab dorang x sombong senyum jek kalau terserempak.hahaha ;)

Sunday, July 26

Aku cuba,tapi

aku sedang cuba,cuba buat yang terbaik untuk segala galanya,cuba puaskan diri sendiri,
puaskan orang sekeliling,aku cuba untuk menjadi gagah tidak sesekali berputus asa tapi kenapa?
kenapa akhirnya aku rasa kecewa,
ko tao tak apa yang aku rasa skg nie?
rasa sakit yang teramat sangat.pedih!

apa lagi yang tak cukup?apa lagi yang silap?kadang kadang aku rasa dunia nie tidak adil mungkin?mungkin aku yang buta atau aku yang da jauh melayang?tuhan tolong aku,aku rasa hidup aku kosong.bagila aku tenang skejap.aku tak mintak banyak.berambus laa perkataan yang selalu buat kepala aku berpusing "MASALAH,pergi laa ko,pergi!" rasa seperti di pijak pijak

kejam kan?aku terpaksa mengalirkan air mata terlalu mudah,terlalu murah.jangan laa buat aku begini,aku merayu,aku bukan seorang yang lemah.tapi berikan aku peluang.peluang kedua dengan harapan yang tinggi yang boleh membuatkan aku rasa puas sehingga aku boleh senyum kembali seperti biasa.

Saturday, July 25

Weh naim ko nak baca sgt kan?

aku bengang dgn unikl laa.nak add drop subject pun wat aku tekanan.celaka!

stok banyak nak mampus.haih

roi lak wat hal.macam macam.penin aku laaa

duit!aku perlukan duit sekarang

maxis babi org lain punya bil aku lak yg di call ari ari

aku tao naim dok suka baca kan blog aku.amik ko naim.hahaha ;D

Saturday, July 18

Meh laa singgah ;)

Hai korang pagi nie aku terlebih rajin dok wat account flickr meh laa singgah sesape ada account flickr tuh jgn lupa add eh.haha x boleh blah ;)

Thursday, July 16

Weh jantan sialan.

woi klu ko betul betul jantan belasah jantan laa kimak.yg ko belasah bini ko sampai lebam lebam pahal?berjahit jahit kepala bini ko,ko kejekan da ko yg mengatal ngn betina laen da kantoi nak pukul bini ko lagi apsal?ko ni dayus ke pe?weh klu muka ko mcm brad pitt ke,michael jackson ke aku tade laa heran sgt klu ko nak jadik playboy.ni macam sialan.haih sedar laa diri ko tuh skit tak cukup cantik lagi ke bini ko tuh?weh beruntung laa dpt bini ko tuh.ko da pukul die mcm binatang pun die dok relax lagi.leh gelak gelak gurau gurau sedangkan tuhan jek yg tao mcmner seksa nya hidup die tao.klu ko da menyampah,meluat ko ceraikan sudah.ni bini ko mitak cerai pun ko belasah.tak mitak cerai pun belasah.

ko ni gila ke pe?bodoh.bapak aku pun x pena pukul aku sampai lebam lebam mcm tuh tao.weh malu laaa skit.hidup pun guna duit bini ko.ntah ntah ko dok berkaroke ngn betina laen pun guna duit bini ko kan.berterima kasih laa weh ko wat bini ko mcm tuh pun die tak report polis.sebab die pikir anak.samdol.aku lak yg geram.ko bawak betina laen masuk rumah beromen romen masa malam raya tuh pun bini ko leh sabar lagi.settle cara baik.tapi masih tak insaf insaf lagi.haih fuck laa.aku doakan satu ari nanti ko da nak mampus tade sape pedulik bini ko da lari nanti betina betina yg ko dok berseronok tuh dok tinggalkan ko lepas abis dok kikis duit ko baru laa padan muka ko.jantan macam ko patut tak payah hidup laaa sial


kesian aku tengok kakak yg keje sbela kedai aku tuh.haih asik kena belasah jek ngn jantan sialan.suami konon go to hell laa weh

Haah aku tengah marah nie.

bodoh punya streamyx da 3 hari asik dok dc jek.demmit!

harap kedai jek cun tapi makanan mcm sampah harga mahal nak mampus lak tuh

baru jek kenal ko tapi lebih lebih lak pagi pagi buta da kol aku nak tido pun tak senang haih

ko ingat aku kuli batak ko ke?suruh beli top up,burger ko laa,nasik ko la fuck laa weh

weh kalau setakat ko nak beromen romen mengedik gedik tolong jgn masuk kedai aku laa setan

pahal ko tetiba baru nak miss call aku?da susah baru nak ingat aku ke?


Tuesday, July 14

Sunday, July 12

Nota untuk awak.

Kepada Faezzan Ramzan.Awak,terima kasih untuk segalanya.saya sentiasa sayangkan awak dari dulu sampai laa skg nie.hati saya untuk awak seorang jek tiada kedua,ketiga atau keempat.awak,awak tao x walaupun saya kdg kdg suka nak marah marah awak tapi dlm hati saya nie kuat sayangkan awak.walaupun saya cakap awak bongok,gedik,ngade,gatal,pendek saya tetap sayangkan awak.bila saya duduk sorang sorang kdg kdg saya terpikir mcmner laa keadaan saya kalau awak tiada dengan saya atau tinggalkan saya?tuhan jek yang tao awak.saya selalu berharap jodoh saya dgn awak dan kekal sampai bila bila.amin.walaupun saya tak dapat kemewahan mcm org lain bila bersama awak.saya terima.janji saya dapat kasih sayang awak itupun da cukup bagi saya,awak.biarlaa orang lain nak kata apa pun,awak.awak jaga diri tao.rindu bila nak detim?



Sayang,happy anniversary 1 year 8 month.ilebiu.hug hug. ;)


*maap entri berunsurkan geli geliman skit.hahaha rasa nak tampa jek muka nie.

Saturday, July 4

Hai korang.

aku rasa da lama gler tak update blog.kalau update pun merepek semua bullshit.haha ;)

org lain baru nak shopping aku lak da kering adeh

hi apa khabar semua?aku sibuk maap eh

minggu depan exam untuk semester pendek.study ok.tambah tambah math.oh penin

kadang kadang aku tak paham masih ada lagi orang yg tak tao apakah itu VCD?

arini disebabkan ko aku rasa mcm bodoh gler.nak tunjuk finger middle dekat customer tuh leh x?

kalau kat rumah ko panggil bapak ko abah tapi bila dtg pavilion kenapa nak panggil daddy?haih

eh kedai aku tempat beromen romen eh?bodoh

ala makcik nie orang melayu kan jadik cakap jek laaa melayu xya laa nak speaking speaking bila makcik ckp ngn anak makcik dok loghat kelantan lak?menyampah tao!

kenapa laa time aku sibuk keje baru laa korang dok sibuk sibuk ajak aku g gig ni laa tuh laaa.kenapa?

rindu kat si pendek.bila nak detim lagi sayang oi?


Saturday, June 27

Sori lambat wish.haha


Happy besday yang ke 22.ilebiu.
rindu laa selasa transformer kan syg?haha ;)

Wednesday, June 24

Haih.

haih 2 minggu lagi final exam untuk semester pendek.oh tadi agak panas dengan lecturer math aku.anti betul die ngn aku.mulut die tak boleh blah.sabar shakina.haha nak tgk transformer plish. ;)

Thursday, June 18

Lagu favourite bapak gua.




nota tampal dahi:bubu miss u like hell ;(

Jangan menyusahkan aku boleh tak?

ok agak kecewa sedikit.geram.mencarut carut sumpah seranah semua ada laaa kat ko setan.bodoh dlm dompet aku tuh ada rm2,3 jek tuh pun ko nak sebat jugak ke.haih ape laa manusia zaman skg nie.macam haram jadah.esok nak kena wat ic baru,wat kad atm baru.bongok.nyusahkan jek.da laa aku paling malas gila gila babi nak jejak kaki dekat balai polis tuh.damn tol laaa!

Friday, June 12

ilebiu very much ;)

mcpa hall of sounds

Baby happy anniversary 1 year 7 month.ilebiu.hug hug.haha.
bibi harap kita selalu bersama sampai bila bila sayang ;)

Sunday, June 7

Tolong laa jangan buat aku jeles.

Nokia express music 5800

hati aku skg ni dok memberontak mao mende alah nie.haih kopak laa gaji aku bulan nie nampaknya.wahaha damn tol laa ;D

Tuesday, June 2

Haih lelaki kesayangan aku nie.


tada ape pun yang berbeza cuma rambut jek tetiba kaler kuning.haih sbenanya aku kurang berminat tapi nak wat camner kan haha tak kan tak ngaku boyfren lak.takpe kali nie aku bagi chance.haha.tuh pun tak tao bler masa si bubu aku ni dok kaler rambut.tao tao buka mms terkejut aku da macam i will follow u.haha lain skit jek laa tapi masih dalam kategori kuning jugak laa kan haha sengal.tengok laa awal bulan 7 nie nnti tak hitamkan blek takmo detim sebulan.hahaha.baby miss u laa. ;(

Play and listen.

Monday, May 25

Auwww.

Hugh jackman

Aku ingin buat pengakuan sejak dua menjak nie aku gler dekat si Hugh nie.Aku suka die sejak dok tengok movie Australia.Orang cakap die lelaki paling seksi.betol ke?hahaha hugh i suka u dapat borak ngn u pun jadik laa.tak tido malam dibuatnya.angau.hahaha ;) sengal

Status 4.08 am.

arini off tapi nak kena register short semester.

suar da koyak koyak bler laa nak masuk gaji nie.haha.

malam keje asik makan jek.mana tak gemuk.

aku pelik ntah sape sape tah kat chatbox aku tuh.bongok.

malas gler nak online myspace.

wahhh tak sabar nak tgk cter terminator salvation

Thursday, May 21

Ala ape salahnya abah?boleh lah.

besday abah nak dekat da.pastuh berangan untuk menjadik anak yg baik dan sangat baik.konon nak hadiahkan jam tangan.jadik search laaa google tgk mana jam yg berkenan dan sesuai ngn abah.search punya search jumpa laa jam nie.wahhh excited sungguh tao.terliur aku di buatnya.damn sungguh ;D




tapikan abah bukan along xnk beli yg nie untuk abah cuma macam ada problem skit laaa.payah laa nak cakap.tapi klu abah tolong tambah seratus ke dua ratus ke ok gak kan.hahaha sengal.abah klu besday along nanti bagi yg nie boleh x?xya beli kek wat susah susah jek.dapat nie pun kira orait laaa.

ok dan dan lak roi punya besday pada bulan yg sama ngn abah.haih kopak laaa aku jawabnya.eh eh mana ada bb ikhlas tao.tapi berangan jek laaa setakat tgk gambar leh laaa kot.hahaha rasa rasa macam nak bagi menda alah nie kat bo.cun gila babi kan?hahaha meleleh air liur.benci sungguh.ok start dari skg aku rasa nyampah mende alah yg bernama fossil.ok?


Monday, May 18

Monday, May 4

Stim tol bler tengok nie.


*abah nak pierce mcm gambar atas nie boleh? ;)

Trust me.

Sunday, May 3

Sayang.

baby,happy aniversary 1 year 6 month.ilebiu damn much
sorry about last night tade niat pun nak gado ok
ntah laaa sakit ati,jeles ok?
heeeee rindu laa bler nak date lagi nie?

*baru tukar layout tapi x siap edit lagi kot sebab mata aku da rabak mao tido haha ;)

Cibai ke cabai?

da lama x update blog.sibuk sgt weh.haih sakit satu badan da macam org tua da.haha oh lagi 2 subjek aku nak abis final exam.yeah keje mcm biasa jek.gila penat nak mampus sampai overdos kaki aku dibuatnya dok serve customer time hari pekerja.satu jek aku paling tak suka sampai cina yg keje ngn aku tuh dok cakap bila ada customer masuk cibai punya olang sebab masuk sampai berjam jam tapi bila keluar satu pe pun x beli.haih memang cibai pun.adeh

Monday, April 27

Wish me good luck ok ;)

doakan aku untuk final exam esok.huhu study laaa weh

Friday, April 24

Aku memang suka kencing malam.

tadi terjadi perkara yg memalukan tapi bagi aku sudah biasa kot.roi pun da paham perangai buruk dan memalukan aku tuh.hahaha tuh sebab aku syg die ok?kul 11.30 malam aku baru turun dari bas baru balik keje.gila laa penat ngatok.mesej adik adik aku suruh amik semua senyap jek.damn tol laaa.jadik aku terpaksa laa menapak macam org gila.jalan cepat cepat lagipun da lewat malam.sekali aku da tak tahan sgt da.overdos apa nak jadik jadik laaa.haaaaaaaa lega.

sedar sedar aku da terkencing dlm seluar separuh jalan nak sampai rumah.nasib laa malam gelap.tade orang.pandai lak aku coverline kan.lagipun aku daa siap siapkan ayat klu tgh tiba tiba ada org tegur.lantak laaa.da tak pikir malu da.terdesak sgt dowh.maap aku tak sengaja.haih sampai rumah aku terus siap siap amik tuala sedangkan sebelum nie tak pernah lak aku rajen nak mandi lewat malam kan.coverline dari bapak aku.cet malu gak rasanya.hahaha babik pasnie mesti budak kelas aku bahan aku weh kina kencing dlm suar dowh.sebab baru aku tahu petang tadi rupanya 3,4 org budak kelas aku suka lak dok membaca blog aku kan.bangang

Tuesday, April 21

Hai hai bye bye

Aku sibuk gila babi.terpaksa tinggalkan blogspot,myspace or
pape jek laaa yg berkaitan dengan internet.
Maap klu ada hutang tag eh nnti aku wat bila sudah free
haha.jaga diri semua ;)

Saturday, April 18

Study ok bukan mengumpat kalau da study ramai ramai tuh.

klik untuk besar

*nape seat aku semua depan depan.damn tol laaa.

Friday, April 17

Aku tade masa nak balas komen myspace ok?aku sibuk.

aku sibuk gila babi skg nie.final project,kena wat presentation final project hari rabu minggu depan.report lagi 3 chapter kena siapkan.final exam 28 hb nie.wahaha.sibuk ulang ulik kerja lagi.adoi.sungguh seksa dan penat.oh dugaan.adoi.tapi aku ada berita baik aku tak kena bar pun.hahahaha *gelak suka sakan padahal cuak jugak masa tgk nama ada kan.

Tuesday, April 14

Wek.

Disebabkan da lama x duduk depan laptop berjam jam langsung layout aku jadi camnie
haha.gatal sgt nak ubah kan.haih xpe laaa ada masa aku edit laa balik. ;)

*bo,nak urut kaki lagi.kaki sakit oh.haha.imy baby ;)

Sunday, April 12

Bulan april.

banyak sangat menda yang berlaku bulan empat nie.
aku da sibuk kerja part time skg
kaki aku da 3,4 hari bengkak sakit sakit
demam melampau lampau sampai berminggu minggu batuk selsema x baik baik lagi
final year project haih penin serabut
terasa dengan kawan sendiri sebab dorang x paham aku ok?apa aku wat semua salah
kena bar ntah mungkin xle amik final exam agaknya.ya Allah.
bil tefon da sebulan tertunggak
banyak menda baru aku belajar,dapat kawan baru
baru aku sedar mana satu kawan dan mana satu bangsat
ada orang cakap aku hidup suka bergantung pada org lain sebab tak pandai nak usaha sendiri.sedih dowh aku dengar

*tuhan tolong aku ;(

Friday, April 10

Akibat "rajen" sangat datang ke kelas programming.Inilah jadinya.

klik untuk besar

apa yang aku nak cakap padan laaa muka aku kan asik dtg macam biskut jek.lecturer oop aku tuh ngade ngade.tak adil tol laaaa.asal laa muka budak lain yg selalu berminggu minggu aku x nmpk x kena bar?damn tol laa.tapi esok kena bodek nak mitak sain klu tak mampus xle amik final.hahaha *gelak dengan penuh penyesalan

Wednesday, April 8

Fucking tired.

gilaa laa baru first day kerja da sakit sakit pinggang.tapak kaki aku nie da sampai overdos nak berjalan.tapi paksa diri gak berjalan kalau tak,tak balik laaa aku.gara gara kasut aku semua da sempit.haih.bilaa nak shoppin kasut baru nie.hahaha tadi da laa aku masuk lmbt stgh jam.bus lembap gilaa.nasib laa akak yg jaga tuh ok.tadehal punya.besh laa jugak kan.sok masuk petang sampai ke malam.

*dan dan lak perempuan yg aku tak suka gila babi tuh kerja dekat pavilion jugak.tadi aku rasa mcm t'serempak ngn die.haih dunia nie kecil jek kan.

Tuesday, April 7

Senyum sampai ke telinga.

tadi interview berjaya.haha so skg aku part time di video ezy pavilion.
meh shopping.haha
roi pun da dapat keje dah.Alhamdulillah ;)

Monday, April 6

Tadi bukak email nampak nie terus senyum ;)

klik untuk besar

haih mitak mitak laa dapat.skg nie rasanya kena tunggu org tuh call kot untuk interview. ;)

Sunday, April 5

Apahal laa sejak kebelakangan nie entri aku asyik letak video jek?


first time aku dengar layan oh.haha ;)
Cover by Eternal September

Video nie masa zaman aku nak kenal dunia hardcore,screamo,metal dan pape jek laa yg berkaitan dengan nya.


anda pula bagaimana?

*btw lagu kenangan dengan si penipu sialan tuh.tapi skg aku bagi lagu nie untuk ko faker.haha

Friday, April 3

I don't like hip hop very much but this song is absolutely great.

Suka ;)

oh yeah happy anniversary 1 year 5 month pakcik faezzan sayang.ilebiu.
jum kawen?hahaha gatal ;D

Thursday, April 2

Demam.

tak sihat,batuk,selseme,sakit tekak dan serabut kerja banyak.
tadi g klinik nyaris nak kena demam denggi.damn tol laaaa

Wednesday, April 1

Final year project aku rasa kena buat nie.haih.


How to install and configure cisco pix 515E firewall?

haih kena perah otak.nak buat report lagi.hahaha.gelak tekanan perasaan.tapi brodband sudah settle aku dok bayar.

Tuesday, March 31

Berita gembira tapi suck.

yeah arituh aku ada mintak kerja dekat dome.pastu roi dapat.wahhhhhh gembira giler.sekali roi cakap dekat subang.damn tol laaaa.nak jek aku cakap "eh,hello ko tak reti baca alamat ke?aku tulis ampang ok?bukan subang.kalau dekat klcc ke,bukit bintang ke ok laaa gak kan.ko ingat bf aku tuh superman?spiderman?boleh terbang terbang or lompat lompat dari ampang ke subang?".haih.suck tol laaa.tada rezki lagi.adeh sabar aje laaa.haha

Monday, March 30

Tolong menolong amalan mulia.

arini da dekat 4,5 resume aku hantar guna email termasuk laaa dok isi borang online.semua aku tibai.abis susah sgt mintak keje.asik tak dapat jek.kalau kali nie tak dapt juga aku tak tao laaa nak cakap pe.hahaha.gilaa aku dibuatnya.damn tol laaaaaaa

*tapi aku isi nama faezzan ramzan,aku kan rajen menolong.haha.weh dome,fish mahhantan,padini,isetan,
nak guna orang weh baik korang cepat apply jika sesapa yang berminat.banyak lagi tuh pun klu korang rajen search vacancy by online.

Saturday, March 28

Friday, March 27

Haih.

arini sakit hati sebab ada perempuan gilaa mana tah dok kaco roi dan memanggil roi anak haram sialan bila roi tak jawab panggilan die dan off hp satu hari.celaka!eh ko tao ke apa itu maksud anak haram?sedap mulut jek ko nak cakap kan.mak bapak die kahwin dulu baru dapat die laaa bitch.tapi roi bagi muka jek tuh yg aku marah gilaaaa.setiap kali die kol roi wat tak tao jek.x angkat angkat.lagi dok naik muka laa kan.da orang xnk xya laa ko nak terhegeh hegeh lagi.adeh.

roi tak dapat keje lagi.haih kecewa gila gila aku dibuatnya.

tadi balik menapak sorang sorang gelap sambil hujan.sedih dowh.hahaha

balik rumah terus kemas rumah.serabut aku tengok.dasar pemalas adik aku kat rumah nie

selasa nie dok langsaikan hutang broadband.terus terminate.aku benci ko.hahaha

aku ingat nk tukar no maxis kepada celcom.xnk maxis da.maxis macam haram jadah

aku tengok 7e dok tampal tampal vacancy mitak mitak ada rezeki roi kerja sana

simpan duit mulai bulan depan.asik boros jek.amalan syaiton shakina.

sibuk dan mula sibuk.jadual final exam da keluar.akhir bulan 4 nie da final.risau skejap.



rindu ;)

Thursday, March 26

Perubahan lagi.

oh yeah aku tukar layout lagi.haha hobi mungkin.
ketagih dengan jingsaw killer dari filem saw skg.haha
seronok kan tgk game yg die reka.sampai aku speechless.
haih damn tol laa

;D

Wednesday, March 25

Jaga diri semua ;)

aku sedang malas untuk mengupdate blog.blur.
skg ni game online mode.hahaha ;)
jaga diri eh semua.

Monday, March 23

Aku tiada tajuk untuk entri nie.

petang tadi aku sampai kampus jek aku terus lepak luar disebabkan tak tahu kelas tingkat bape.haih da dekat abis sem da kelas pun tak tahu.ngok.tengah mesej mesej classmate aku sekali dari jauh kawan aku F tersenyum senyum aku dapat agak mesti ada citer baik punya.hahaha gosip gosip.sekali memang betul tekaan aku.dan dan lak kelas tade cancel.cet wat penat jek dtg.

F cakap pada aku eh ko nak tgk gambar besh x?aku pun haaa gambar pe?alaaa gambar si N ni dok bercium.berpeluk peluk dekat hotel.penuh lovebite dekat dada,pakai baju tido seksi oh dan fuck bla bla bla.aku pun da buat muka,sambil menjawab haaaaa ko biar tol?adeh.tol weh aku dapat dari haha tempat dirahsiakan.F mengajak aku ke library sebab kawan aku siap copy lagi semua album die.haha wadefak.teruk tol kawan aku sorang nie.kalau bab mcmnie laju jek kan.aku pun naik semangat laaa kan.rezeki laaa katakan.haha.x boleh blah.tambah dosa.sekali tengok memang tol.

haih aku x sangka tol laaa.ntah terkilan.sebab setahu aku die datang dari keluarga yg baik baik.sembahyang tak tinggal.nak g mana mana bawak telekung.kira dlm byk byk budak kelas aku die laa paling muda,tak byk cakap.ngn budak budak lelaki mana ada die tergedik gedik.relax jek aku tgk.jadik aku mcm respect skit laaa kan.sekali tgk tgk.kejap tol manusia berubah kan.tapi pandai tol aaa ko coverline kan.hahaha sampai aku tak boleh nak agak tapi kalau ye pun agak agak laaa jangan laaa sampai ko bercium mulut di khalayak org ramai pun sampai ko nak tangkap gambar kan.tak ke macam celaka tuh.orang putih cakap culture shock yeke?haha

Sunday, March 22

Awesome.

The All-American Rejects - Womanizer


hahaha kelakar tol bila tgk video nie.

Hell yeah.


klik untuk besar

tiba tiba meleleh lak air liur dok tgk baju baby cakes! nie.tapi tak mampu laa nak beli.haha jauh sgt.klu nak beli online pun aku rasa mcm melecehkan.nak tengok lagi koleksi dorang klik disini www.myspace.com/babycakesclothing

Saturday, March 21

Hello semua.apa khabar?


aku da 5 hari tak sentuh nasik agak agak ada tak turun 10 kg?haha ;)

2,3 komen aku bagi satu komen pun haram ko x balas?tapi komen org lain panjang lebar lak ko balas.delete time bebeh

haih mitak mitak laaa roi dpt keje dekat secret recipe tuh.amin

sebulan lagi nak final exam.final project satu pe tak wat lagi.damn!

asik kering jek.nak kua pun pikir berpuluh puluh kali.sugardaddy please.haha ;D

sangap nak makan j.co,sushi,subway.nyum nyum.hahaha

da laa gemuk,huduh,rambut serabai,aku laaa tuh kan.

aku tak tao pe yg aku nak skg nie.macam tade masa depan pun ada.haih ;(

bilaaa nak detim.rindu nak pegang tangan sambil jalan jalan carik makan.

aku da mula sibuk dengan assignment yang berlambak lambak

macamner laa nak settlekan bil broaband nie.makin banyak hutang aku.cilakak



Tuesday, March 17

Current mood malas.

Maap,gatal tangan dok tukar layout.tak siap lagi.
malas lak nak tukar header.biar laaa dulu.
malam skit aku adjust laa. ;)

Tiada apa yang menarik pun.

fake mungkin ;)

tiada ape yg menarik semua seperti biasa.duit tetap kering walaupun tiap tiap bulan elaun masuk.tapi bulan ni paling bangsat skit sebab elaun bulan ni hanya di joli untuk maxis broadband yg macam *cukup laaa mencarut penat daaaaaaaaa.haha.xpe laaa janji langsai segala hutang.cukup laaa aku da serik.haha.disebabkan nak tgk wayang pun tak mampu bulan nie jadik aku download aje citer.jimat tapi kena sabar skit biasa laaa free 3,2 ari baru siap download.haih.daripada tade kan.2 ari lepas da lama x menangis sampai tersedu sedu.badan da naik sampai 2,3 org classmate aku dok tegur.ok,pikir patut pe nak buat.diet?mungkin.haha.arini rajen dok membalas semua komen myspace yg da bape ari atau minggu yg lepas lepas diterima.sombong tol.pemalas jawapannya.

Sunday, March 15

Haih rindu lak dengar lagu dorang nie

masa aku skola menengah dulu gorillaz femes pada masa tuh.aku rasa da bertahun laa gak aku tak dengar.sekali sekala dapat layan cool gak.mari dengar.haha ;)