Monday, March 23

Aku tiada tajuk untuk entri nie.

petang tadi aku sampai kampus jek aku terus lepak luar disebabkan tak tahu kelas tingkat bape.haih da dekat abis sem da kelas pun tak tahu.ngok.tengah mesej mesej classmate aku sekali dari jauh kawan aku F tersenyum senyum aku dapat agak mesti ada citer baik punya.hahaha gosip gosip.sekali memang betul tekaan aku.dan dan lak kelas tade cancel.cet wat penat jek dtg.

F cakap pada aku eh ko nak tgk gambar besh x?aku pun haaa gambar pe?alaaa gambar si N ni dok bercium.berpeluk peluk dekat hotel.penuh lovebite dekat dada,pakai baju tido seksi oh dan fuck bla bla bla.aku pun da buat muka,sambil menjawab haaaaa ko biar tol?adeh.tol weh aku dapat dari haha tempat dirahsiakan.F mengajak aku ke library sebab kawan aku siap copy lagi semua album die.haha wadefak.teruk tol kawan aku sorang nie.kalau bab mcmnie laju jek kan.aku pun naik semangat laaa kan.rezeki laaa katakan.haha.x boleh blah.tambah dosa.sekali tengok memang tol.

haih aku x sangka tol laaa.ntah terkilan.sebab setahu aku die datang dari keluarga yg baik baik.sembahyang tak tinggal.nak g mana mana bawak telekung.kira dlm byk byk budak kelas aku die laa paling muda,tak byk cakap.ngn budak budak lelaki mana ada die tergedik gedik.relax jek aku tgk.jadik aku mcm respect skit laaa kan.sekali tgk tgk.kejap tol manusia berubah kan.tapi pandai tol aaa ko coverline kan.hahaha sampai aku tak boleh nak agak tapi kalau ye pun agak agak laaa jangan laaa sampai ko bercium mulut di khalayak org ramai pun sampai ko nak tangkap gambar kan.tak ke macam celaka tuh.orang putih cakap culture shock yeke?haha

5 comments:

J MAIDEN said...

im not surprised. mayb dia culture shock tu...

Shakina Amirudin said...

yeah mayb

Babyjane[The Juliet] said...

taklah terkejut sgt
:)
biase lah babe
:)
culture shock is epidemic
:D

Shakina Amirudin said...

aku terkejut sebab die kawan aku.klu org laen aku tak heran sgt

cik syazni said...

emm..byk org camni..
yg pelik tu pandai tol dorg belakon cam baik kan? huhu~