Sunday, March 1

Aku rasa macam nak sepak bertubi tubi pun ada.

apa aku nak kategorikan orang sebegini bangang ke,bodoh ke,lurus bendul ke dan bla bla bla.korang mencarut tak kalau kawan ko atau sape sape laaa antar file*send file guna yahoo messenger masa korang offline bukan invisible eh?paham kan eh.

pastuh die anta msg konon konon nk gtao laaa yg die da anta da assignment tuh then aku pun semangat laaa kan mungkin by email kot.aku cek email aku tade pun.aku tanya laa macam orang bodoh pun ada aku rasa sekali die jawab bukan email laaa dekat ym.

cilakak!terus terang aku terus mencarut sambil sumpah seranah mengambil masa yg agak lama jugak laa kan baru aku boleh benti.mana aku tak marah budak junior tuh study ambik kos diploma engineering computer and networking sudah semester 2.*terdiam skejap

haih,menda alah senang tuh pun ko x tao tapi bab c++ pandai lak ko eh?tuh laaa perangai paling bangsat budak junior tuh wat pada aku.agak agak penerajang sekali ok tak?aku nk tergelak pun da x boleh da nie.

4 comments:

hannah joe said...

tabah tabah
tsk

Syazsy said...

hahaah tak sangka. ke dia tersilap bro?

F A R Y N said...

ko lempang je bdk tu..

Shakina Amirudin said...

tuh laaa tapi x sampai ati muka innocent jek