Sunday, March 1

Ko tak rugi pape pun kalau x kawan ngan aku.

semalam aku putus kawan,kawan yg da lama aku kenal
aku kenal die dari myspace jek tapi makan tahun gak laaa kan aku berkawan
aku baru perasan yg die delete aku dari myspace
bila aku tanya nape
die suruh abaikan
oh fuck laaa weh,aku nk settle cara baik
then die kata aku cakap belakang
mmg laaa da sape suh ko jadik kaki kencing
cakap nk hebat jek,mmg laaa aku dok bercakap pasal ko

die terasa laaa kan,then coverline cari point salahkan aku lak
kata setiap kali die turun kl aku asik bagi alasan xnk jumpa
abis ko ingat aku hari hari ada duit ke?
pastuh x malu dok mitak share topap byk byk kali kt aku
ada lak aku nk cerita kt org?
skg ni ko kata aku suka cakap belakang kan
cakap buruk buruk kt org kan
asal ko malu da memang ko kaki kencing
citer xnk mengalah,ko jek laaa raja
hahaha

bangsat,aku jarang komen ko pun atau mcm malas nk layan ko pun
aku masih lagi anggap ko kawan
tapi ko ckp aku kecoh kecoh
ala myspace je kan,tapi myspace tuh laaa sebab aku boleh kenal ko
bodoh!ko ni mmg x pandai nk hargai kawan laaaa
xpe la,aku rasa aku x berkawan ngn ko pun x rugi pape kan kan
ko pun same kan tapi berubah laaa skit,klu ko miskin hina sekali pun
jangan laaa kuat kencing org,bukan setakat aku
mak bapak ko pun boleh naik nyampah ko tao tak?
pasal gig jek pun ko nak mcmnie
klu ko x g,cakap jek laaa ko x g
xya laaa nk buat cerita itu dan ini,mitak perhatian org
haih da lama aku senyap jek,aku layan kan jek cerita wayang ko tuh
tapi lama lama bernanah gak aku dok simpan weh


9 comments:

miss jiejie said...

hehe..same naseb jer ..
kite pown kene delete laaa...
tapi tak per r .
kite bukan lahap sangat nak dye jadi membe kan??kan??..kuangkuangkuang

Shakina Amirudin said...

haha biasalaaa biakan aje ;)

Babyjane[The Juliet] said...

sbr jelah
mcm2 dunia ni
:)

Shakina Amirudin said...

tuh laaa nama jek kawan haih

J MAIDEN said...

ape die neh. meh aku kasi silat gayung meh

hannah joe said...

mcm my fren la...
nama die syazriq.
uhuuu.
sama je pangai.

Shakina Amirudin said...

j-maiden:meh meh ko tlg aku

hannah:si cawan bodoh tuh lagi bangsat macam haram jadah.kaki pemipu besar.hutang aku pun rm400 x bayar lagi da dekat setahun lebih daaa.tapi aku relax jek.hahaha

hannah joe said...

ahaks..
adakah die yg ko maksudkan ni shakina oih?
gaya penceritaan lebey kurang jek.
die memang tidak boleh dipercayai.
:D
kaki kikis satu..
kaki pukul satu..
haih.

Shakina Amirudin said...

yg entri ni untuk org laen bukan si cawan.
yg si cawan tuh aku bukan setakat kawan ngn die tapi pena kapel skejap 1 bulan pun da macam macam.kaki pukul tuh aku x tao laa lak,kaki kikis mmg tol laaa die.penipu pun die gak.haha.ko lak pe kes ngn die?