Saturday, March 21

Hello semua.apa khabar?


aku da 5 hari tak sentuh nasik agak agak ada tak turun 10 kg?haha ;)

2,3 komen aku bagi satu komen pun haram ko x balas?tapi komen org lain panjang lebar lak ko balas.delete time bebeh

haih mitak mitak laaa roi dpt keje dekat secret recipe tuh.amin

sebulan lagi nak final exam.final project satu pe tak wat lagi.damn!

asik kering jek.nak kua pun pikir berpuluh puluh kali.sugardaddy please.haha ;D

sangap nak makan j.co,sushi,subway.nyum nyum.hahaha

da laa gemuk,huduh,rambut serabai,aku laaa tuh kan.

aku tak tao pe yg aku nak skg nie.macam tade masa depan pun ada.haih ;(

bilaaa nak detim.rindu nak pegang tangan sambil jalan jalan carik makan.

aku da mula sibuk dengan assignment yang berlambak lambak

macamner laa nak settlekan bil broaband nie.makin banyak hutang aku.cilakak



5 comments:

Babyjane[The Juliet] said...

kalau u jmpe sugardaddy
i nak gak ok
hahaha
:D

J MAIDEN said...

utang broadband dah mcm utang ah long dah aku tgk!

Shakina Amirudin said...

babyjane:hahaha baiklaaa

j-maiden:tuh laaa pasal.adeh

Qareem Need Rebel said...

bender.. my fav.

anyway, kau perlu pinjam along untuk bayar utang kot.

aku boleh bg pinjam..

bunga 13% sejam.

ok?

hehe.. sori gurau2.

Shakina Amirudin said...

wahaha x boleh blah