Wednesday, December 31

31122008.


oh hello kawan!
mari kita berseronok untuk seketika
hilangkan segala kekusutan
dan juga keserabutan untuk malam ni aje
mari gelak dan ketawa bersama sama
hehehe
;D

Tuesday, December 30

Tolong.

Kenapa lah jadik macam nie
aku da tak tahu nak cakap ape lagi
tolong,tolong aku



aku serabut,kecewa,sedih
aku rase down sgt
putus asa?adakah itu jalan yg terbaik?
aku da tak tahan da
tolong
tapi die perlukan aku disana
*menangis

berikan aku masa untuk berfikir
berikan ruang untuk aku menyendiri
boleh?

Monday, December 29

Selamat tinggal 2008

aku rase masa berlalu begitu cepat
aku pun sudah meningkat semakin dewasa dan dewasa
hahaha
suda tua kot
aku belum lagi terpikir pasal azam baru
bukan sebab tak bersedia
tapi aku rasa tiada perubahan
klu ada pun hanya lah badan aku
yg semakin membesar
haih
mungkin azam baru aku pada tahun 2009 berbunyi begini

  1. aku berusaha untuk menguruskan badan
  2. aku ingin menambah kerajinan untuk bangun awal supaya tidak lewat ke kelas setiap hari
  3. kurangkan myspace
  4. berjimat cermat asik boros jek
  5. duduk rumah study study dan study
  6. kurangkan mencarut
  7. kurangkan mengutuk org
  8. kurangkan tido
  9. kurangkan penipuan
  10. kurangkan bercakap lucah

oh aku rase itu jek la kot
hahaha
doakan untuk aku semoga berjaya
amin

Happy New Year semua
;)

Friday, December 26

Poyo dan Confuse kot.

sbenanye aku da lama gila gila tak kua
maksud aku berpoya poya ke gig or event
tapi esok aku ingt mcm nk menyinggah la jap
tapi tak tahu nk g mane satu?
poyo tol haha
bongok
;D


klik untuk besar

event ni banyak gak band yg perform
tiket pun murah aje
ada art exhibition klu mao tgk art
dan klu mao bershoppin pun boleh juga
sbb ada jual local stuff kt sane

klik untuk besar

ok gig ni mcm besh jek
setahu aku la gig ni
semua band hardcore yg perform
sbb organiser die mymetalcore
dan tiket mahal skit dr tiang event


aku confuse skit tak tahu mane satu mao g
kang masuk masuk jek tak besh lak
wat rugi duit jek
macam rock the world
nasib aku tak g
padan muka korg
heeeeeeee
xpe la sok sng sng aku tanye la mmbr aku
aku ikut aje
jnji ada duit
jalan jek
;D

Esok aku nak ke mana?

ok esok aku akn ke central market
ada meeting magni untuk volume 9
so sesape yg berminat untuk menjadi crew
sila la baca iklan di bawah
;)


WE NEED 70 CREWS FOR VOLUME 9!
WORKING FOR 3 DAYS.
NEW DATE WILL BE ANNOUNCE SOON.
ONLY 18 AND ABOVE NEED TO APPLY!
RM80-RM100 PER DAY!
(DEPENDS ON YOUR TYPE OF DUTY)
SEND IN YOUR FULL NAME, IC No. & TEL No. TO
magnievents@magnievents.com
or call +6016 367 1004(acap) for more info.
THANK YOU FOR YOUR INTEREST!

klik untuk besar

Aku suka buaya.Korang? ;D




oh klu anda lihat pada gambar yg aku dok upload ni
for sure anda semua tahu kan kan
sbenanya aku mao mao sgt kasut crocs ni
gambar di atas tuh antara pilihan warna yg membuat aku teruja
haih
rase mcm cool jek kasut crocs beach ni
sungguh kalerful hahaha ;D

*awal bulan ni kena rembat kasut ni

aku tak kira
wargggggghhhh

Thursday, December 25

Tag tag tag.

Tag dari nadidot

.Tuliskan 10 perkara tentang orang yang TAG kamu.
-kenal di blogger aje
-muda dari aku kot
-die syg siti nurzakiah daud
-cool
-suka gelak kot
-tah aku tak kenal die sgt

2.Masukkan emo yang kamu suka.
-haaa tak pam la hahaha ;D

3.Senaraikan novel kegemaran kamu.
-tade kot aku suka komik

4.Senaraikan 5 benda yang kamu sayang
-abah
-adik adik aku
-roi darling
-kawan kawan
-psp

5.Tag 7 orang.
-malas mao tag org ;D

---------------------------------------------------------------------------------------

Tag dari luna

7 ciri Lelaki Idaman Anda :

-memahami aku
-happy go lucky
-pujuk aku klu majuk
-susa senang die ada ngn aku
-suka wat aku senyum,ketawa
-caring
-klu boleh always teman aku
-kuat makan

7 Lelaki Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup :

-panas baran
-suka tuduh aku bukan bukan
-tinggi suara kt aku
-penipu
-gatal nk mampus
-cakap nk hebat jek
-sombong

7 Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati :

-malu haha ;D
-kekok skejap
-jdk pendiam seketika
-senyum senyum simpul
-teruja
-risau pun ada
-seronok seronok

7 Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda :

-langkawi
-ntah la kemana mana sahaja

7 Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia :

-minyak wangi
-jam
-kasut beach crocs
-suar quicksilver adoi tak mampu nk beli
-beg converse
-patung ganas haha
-wallet

7 Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda :

-evanescence-my immortal
-daft phunk-something about us
-walls of jericho-ember drive
-blink 182-i miss u

7 Rakan Yang Anda Tag Dan Mahu Mereka Buat 7 PERIHAL Ini :

-malas mao tag org ;)

Saturday, December 20

Ulat komik?mungkin.

under age ke aku?

Tido lagi besh la dari rock the world

skg pukul 5 petang
br bgn tido
aku sorg dekat rumah
bgn bgn buka mata kucing aku kt sbela
dok sedap tido jugak
hari mcm nk hujan
sejuk
adoi

perut aku lapa
mitak makan
nk msg roi
bil da smpai limit
so da kena block
damn tol

hurm hp lak dr tadi bunyi
ntah mcm mcm org kol
tanya dekat mane
semu marah kt aku
ckp bodo la,gila la

dorang ingt aku kt lua la tuh
nk jumpa
sekali aku sedap tido
siap da standby nk bg tiket rock the world freee
maap
tido lagi besh dr rock the world agaknye
hahaha
;)

*sedangkan dlm ati haih rugi tol ngok

Friday, December 19

Oh aku kena tag lagi. ;D

kali ni aku kena tag dgn hannah-j
aku blur ape tuh photogenik
bg aku pic tuh takde la cantik tapi menarik
wahaha
tibai jek

1) poskan gambar 4 orang yg anda rasa mukanya photogenik
2) perkenalkan mereka / link dan kenapa korg rasa mereka photogenik
3) tag 10 orang.


roi darling

aku rase muka sayang aku ni photogenik
haha.aku suka gler tgk gmbr ni.
mase ni zaman die muda muda dulu
skg da tak sehensem ni da
haha ;)

aifa

aku suka sgt tgk album album die
gmbr yg die amik semu menarik bg aku
aku rase pic ni die agk cool

baby

ni adik aku.die ni agak poyo skit.
suka sgt nk bercamwhore.

mamo

die aku kenal dlm myspace aje
die cool tak sombong
pic die semua aku suka la
hahahaha

ok aku nk tag
  1. eda
  2. ace+
  3. adinda atiqa
  4. baby janeIKA
  5. bob
  6. didi
  7. bulan
  8. laju
  9. iyayaya
  10. ila maulana

Thursday, December 18

untitled

Aku tade mood
tak tahu nk kate pe

ada org sakitkan ati aku

sial,cibai la

pasal gambar pun nk jadikan isu

menyakitkan ati aku jek

ko memang dasar babi!
maap,aku mencarut lagi

aku guna gambar ni la tok default ym td.
stim ke?bodo!


ytg_pro86 (18/12/2008 10:59:39 PM): fuck u to

boo69 (18/12/2008 10:59:50 PM): hoho
boo69 (18/12/2008 10:59:53 PM): suka lak
boo69 (18/12/2008 10:59:55 PM): haha

ytg_pro86 (18/12/2008 11:00:09 PM): cm gila sex jew u ni

boo69 (18/12/2008 11:00:22 PM): haaa gila sex?
boo69 (18/12/2008 11:00:23 PM): adoi
boo69 (18/12/2008 11:00:32 PM): muka gersang ke?
boo69 (18/12/2008 11:00:35 PM): tade kan?
boo69 (18/12/2008 11:00:36 PM): hahaha
boo69 (18/12/2008 11:00:38 PM): adeh

ytg_pro86 (18/12/2008 11:00:49 PM): lantak u la kn..
ytg_pro86 (18/12/2008 11:00:51 PM): hahahah..
ytg_pro86 (18/12/2008 11:00:58 PM): tp xelok la cm to..

boo69 (18/12/2008 11:01:05 PM): haaa ye la

ytg_pro86 (18/12/2008 11:01:09 PM): ni bkn ppuan..

boo69 (18/12/2008 11:01:12 PM): saje

ytg_pro86 (18/12/2008 11:01:14 PM): u ni laki ke.?

boo69 (18/12/2008 11:01:21 PM): ye la gurl la
boo69 (18/12/2008 11:01:25 PM): adoi ceramah lak
boo69 (18/12/2008 11:01:42 PM): kang i tukar la
boo69 (18/12/2008 11:01:44 PM): adeh

ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:00 PM): klo muke to cun..
ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:05 PM): leh ar wt cm to..
ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:06 PM): he3..

boo69 (18/12/2008 11:02:11 PM): oh ok

ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:15 PM): klo muke stkt cari mkn jew....
ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:18 PM): bik xya...
ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:29 PM): laki tgo pn xstim langsung..

boo69 (18/12/2008 11:02:33 PM): haaa pe masala u?
boo69 (18/12/2008 11:02:44 PM): i x letak pic ni nk suh laki stim ok?
boo69 (18/12/2008 11:02:48 PM): plish la

ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:48 PM): serius...
ytg_pro86 (18/12/2008 11:02:52 PM): hodoh.

boo69 (18/12/2008 11:03:15 PM): klu hodoh buat tak tahu suda
ytg_pro86 (18/12/2008 11:08:27 PM): nk maket ke.?

boo69 (18/12/2008 11:08:40 PM): pe masala ko?
boo69 (18/12/2008 11:08:44 PM): ko ni asal?
boo69 (18/12/2008 11:08:48 PM): aku nyusakan ko ke?
boo69 (18/12/2008 11:08:52 PM): klu pakai pic ni
boo69 (18/12/2008 11:08:54 PM): cibai

ytg_pro86 (18/12/2008 11:09:03 PM): cibai.?
ytg_pro86 (18/12/2008 11:09:13 PM): to bkn pantat ko ke.?

boo69 (18/12/2008 11:09:19 PM): klu tak nyakitkan ati org tak bleh ke?
boo69 (18/12/2008 11:09:38 PM): aku ada nyusakan hidup ko ke setan


terus aku delete dari ym
go to hell la faker
tak suka berambus suda
tiba tiba jek nk serang serang aku
dasar sialan

Tagged by Ace+

oh aku kena tag oleh ace+
sori i lmbt buat tag u
haha
;)

1. Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.

  • aku tak tahu real name die sbb kenal dlm blog jek
  • student agaknya
  • berumur 18 tahun oh muda dr aku
  • pelajar uitm kedah kot
  • haa single rasenya
  • open minded *aku tibai jek
  • mayb tak sampai 10 kot sbb aku da blur sori u
2. Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya.
  • nama aku norshakina bt amirudin
  • study di unikl
  • amik kos engineering computer and networking
  • berumur 21 tahun
  • aku seorg yg pemalas
  • aku kuat makan dan makan
  • universal listener
  • auda ada laki name die faezzan ramzan
  • aku ni emo kdg kdg
3. At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their name
  • aku malas nk tag org haha ;)

Tuesday, December 16

Kepingin

Sayang,aku kepingin mao bercuti ke Langkawi
Tolong bawak aku ke sana
Aku merayu
;)

opss spender hush puppies aku terkoyak

aku tak boleh tido
sampai la skg
haih
tepat pukul 6.30 pagi aku suda siap siap mandi
tapi sebelum tuh susa paya menjahit suar tracksuit aku yg telah koyak
aku rase teruk jugak la koyak
hahaha
tuh la satu satu nye sua yg aku ada
so tibai aje la
aku suda bingung
bersiap siap
menyarung sweater dan memakai kasut converse buruk ku
kua rumah untuk berjogging
wahaha
adoi gila apa
tapi x banyak lari pun lari skit jalan lari skit jalan
teruk tol aku ni dasar pemalas

hahaha
sbenanya malu
bagi aku perempuan badan spt aku bila berlari ada unsur lucah
spt iklan mcd yg nenek tuh dok shake shake funfries madagascar
shit shit
aku xle tgk nenek tuh
rase nk tampa manja laju laju
klu la perempuan yg cun,gebu,pakaian menonjolkan dada sedikit
dok shake shake mengantikan nenek tuh
confirm ramai lelaki lelaki hari hari dok standby depan tv tggu iklan mcd tuh
smbil meleleh air liur
what the hell
tuh sbb mcd mengupah nenek tuh dok shake
ada selera tak lelaki lelaki di lua sane?
hahaha
adoi
lucah lucah

berbalik cerita tadi
walaupun aku hanya berlakon berjogging tp kua juga peluh aku
yg da lame tersimpan
dalam perjalanan pulang ke rumah
perot aku mitak makan
haih
makan makan
tak abis abis
sampai rumah tukar baju
aku kua blek sangap nasi lemak rupanya perut aku ni
menapak la lagi
menapak dan menapak
sumpah sepanjang aku dok selayang tuh bertahun tahun
boleh di kira pakai jari la klu nk tgk aku kua rumah
ke kedai sekali pun aku akan suh adik aku
yeah yeah pemalas
aku tahu tuh
hahaha

ok da sampai depan aku tengok tak byk kedai buka
aku pun singgah jek la kedai yg mane mata aku nmpk dulu
masuk masuk jek penuh dgn org tua
semua lelaki
haaa rase segan pun ada
aku pun orderla roti canai bungkus
sementara nk tggu
aku rase org org tua kt situ mcm ngumpat aku aje
ada yg tak kena jek?
puas aku pikir
tp dalam kepala otak aku
cuma suar yg aku pakai ni aje
takut jahitan aku tadi terbuka blek
maklum la aku ni bukan pandai menjahit
jahit pun maen tibai aje
jnji jahit da la guna benang putih
suar biru gelap da tentu nmpk kan
haa mampus la
aku pun wat tak tahu jek la
blek dgn senang ati
sampai rumah tggu nk tibai roti canai jek
hahaha teruk tol

sampai aje rumah nk salin sua aku sempat dok berdiri depan cermin
sambil pusing pusing tertanya tanya
sua aku koyak ke?
adoi
rupa rupanya benang yg aku jahit tadi nmpk ketara dr belakang
patut la dorg asik memandang pelik aje
tmbh tmbh bila aku dok bgn
haih nasib la dok merekah jek
klu tak mmg confirm pakcik pakcik tuh nmpk spender hush puppies aku
sebab sua aku ni klu tak dijahit leh masuk dua gengaman tangan
cuba bayangkan klu terbuka blek jahitan tuh semua
wahahaha damn!
tuh pun spender da terkoyak skit
gila teruk
nasib spender koyak dekat bahagian atas tgh tgh di label yg tertulis hush puppies
klu tidak?
haih spender koyak ngalakan jantan

sbenanye aku mmg kekurangan spender lol
sbb setiap ari aku ni jenis hanya memakai boxer tanpa alas apa apa dr dalam
what the hell
maap kelucahan sedikit
disebabkan nk keselesaan berjoggin la sgt td
tuh asl memakai spender aje
hahaha
adeh tuh la suka sgt nk memalukan diri sndri
padan muka ko!

Sunday, December 14

Peringatan untuk aku dan juga.

tolong la aku tahu la ko anak org kaya
ko ada kereta,ada duit,mampu berpakaian berjenama
makan di tempat yg mewah,tggl di rumah banglo
apa yg ko mitak semua nya dapat
berkawan pun dgn org org yg hawt mcm ko aje

tapi jgn la ko bongkak
cakap semua nk hebat
dan senang senang nk hina org laen
bajet ko ada duit dan ada segalanya
ko da terlalu bagus ke?
tapi satu perkara jek aku nk bgtahu kt ko
tuhan bila bila mase jek boleh tarik balik segala kemewahan yg ko ada
sumpah aku tak tipu

Saturday, December 13

Current mood:malas dan marah gila babi! (updated)

aku rase myspace agak membosankan skg
aku pun da malas nk mereply komen mereka mereka
aku just online untuk baca komen
or reply mende yg aku rase patut reply aje
hahaha
maap kawan kawan
tadi aku saje la stalk page bitch yg aku benci sgt sgt tuh
oh tak sangka sampai die block aku
what the hell
hahaha
macam pukimak jek
*opps aku mencarut
tapi acc roi xnk lak die block
shit! damn u!
yg ko sakit ati sgt sgt tuh nape?
aku sndri pun xde mase nk blok blok ko
macam org bodoh jek
weh hanya myspace jek la
takut aku anta msg m'yakitkan ati la tuh
eh perempuan tak payah ko nk bajet hawt sgt la
klu perangai ko mcm haram jadah
da la gler demand,bajet indie smpai mati
wahaha
ko la perempuan paling klaka yg pena aku jumpa!
siyes shit!

*updated
haha td aku gatal tgn tgk tgk acc roi pun perempuan tuh da block
wahaha
block la weh
aku x mati pun
bodo! bodo! punya manusia
jgn nk perasan la tade mase aku nk kaco hidup ko
br anta msg selamat berbahagia sbb ada bf baru
tuh pun smpai nk block acc org
what the fuck!
loser
hahaha
aku kt sini suka sakan
ko kt sane sumpah seranah
seronok kan kan
;)

Thursday, December 11

Aku loya loya.kenapa ek?

tadi semasa aku dalam bus dari ampang
aku rase tak selesa sgt sgt
badan aku melekit
bau macam bau hancing
tekak aku da loya
rasa nk muntah pun ada
ketiak lak rase macam tak shave sebulan
bau badan busuk,masam
aku rase serabai,
selekeh gila arini

aku turun dari bus cepat cepat
dan berjalan ke times square
menuju ke monorail imbi
sampai di titiwangsa
terus naik bus rapid
untuk pulang ke rumah
haih
tak sabar tol nk blek rumah
aku da tak tahan da ni

nape?
mengapa?

sebabnya

tghari td aku baru balik dari ampang tido sane malam tadi
lagipun bapak aku tade balik kg
tuh yg malas balik rumah
so tido jek la sane
pagi tadi aku bangun nk mandi
da la aku peyed
spender x bawak
nasib la mlm tadi aku sempat beli spender pakai buang
wahaha
tibai aje la

sekali nk mandi buka paip jek tade air
oh what the fuck!
abis aku dok kencing tadi mcm ne nk basuh
dengan peyed
haaa kotor dan jijik tol

nasib la ada air yg di masak malam td
tuh la air untuk aku basuh kencing
dan juga gosok gigi
haih
siap siap nk blek
sapu aje la deodaran
letak bedak byk byk
sembur minyak wangi banyak kali
ok da wangi
wat wat muka segar
hahahaha
berjalan terus kuar rumah
tggu bus nk ke times square
dalam ati hampeh tol

Wednesday, December 10

Nota tampal kat dahi

lokasi:
cyber cafe formula one ampang


mood:
tertunggu tunggu,tekanan


status:
kenyang baru lepas makan kfc,makan aiskrim paddle pop


motif:
tade motif


catatan:
aku sorang sorang dok online

roi sempat lagi dok teman member beli hp
bongok
pc sbela terbuka jek
sedangkan pc tuh da bayar tok die
tinggal 3 jam lagi tok on9
sebab aku dok bayar pakej rm5 4 jam
murah kan?
ahahaha
adeh
membazir jek klu tahu bayar tuk aku sorg jek tadi
dammit!

luahan hati:
aku cuma nk kate aku tgh kering skg ni!

sape sape baik hati meh derma duit kt aku yg memerlukan ni
hahaha
;D

Sunday, December 7

Saya ucapkan

SELAMAT HARI RAYA HAJI
para blogger sekalian
;)

Saturday, December 6

Aku yang salah.

ye ye aku tahu ko merajuk
sebab lupakan ko untuk seketika
alah bukan nye selama lamanye
kan aku suda berjanji mahu
bicara bersama ko kemudian nanti
tapi ko ni tidak sabar sabar menunggu

ye ye aku tahu ko rindu
tuh la alasan ko yg leh buat aku terdiam sekejap
sedangkan pelbagai alasan aku berikan
untuk sedapkan hati ko
setelah buat ko tertunggu tunggu
oh maapkan aku sayang
kadang kadang aku juga ingin ruang sendiri

ye ye mesti ko cakap ko tidak penting
ko hanya serabutkan pikiran aku
aku suda dapat agak jawapan ko
bukan begitu sayang cuba ko pam aku
aku pun sayang kan ko
rindukan ko
perlukan ko setiap ari hari
klu boleh setiap waktu
ko ada bersama aku
oh indahya klu begitu kan kan

ye ye kita jauh klu dapat bertemu pun
boleh dikira dengan jari
*terdiam skejap
baik lah aku mengalah
salah aku
aku yg sisihkan ko
sedangkan ko begitu penting dlm hidup aku
selain keluarga aku sendiri

ye ye aku tahu banyak kali aku wat ko sedih,kecewa
buat ko tertunggu tunggu
aku ego selalu tidak ngaku salah aku
maapkan aku
hukum lah aku
sepatutnya aku berterima kasih
sebab ada ko
yg tahu hargai aku

haih ape aku da buat pada ko
maapkan aku
aku tidak berani berjanji lagi pada ko
aku xnk tanggung dosa janji aku yg tidak ditunaikan
baikla aku cuba buat yg terbaik untuk ko
untuk aku
dan juga untuk kita berdua

;)

Friday, December 5

Aku sanggup.

semalam sedang aku rase mcm nk baling jek broadband aku dekat lua
tiba tiba aku terdengar lagu yg di pasang oleh adik aku
lagu nya berbunyi

akan ku minta tuhan cabut nyawa mu agar tiada siapa
dapat memiliki mu dan bla bla bla

oh aku seperti what the hell

aku just dengar part tuh jek sebab lagu die mmg x sedap
band dari indonesia agknye
lirik x bleh blah
nk plak awek die mati if tade jodoh pun
hahaha
ngok
;)

Tuesday, December 2

Apa khabar?


Oh apa khabar?
aku rase lame x update blog kan
sebab aku dlm mood malas skg
heeee
maap yah
oh aku tgk pengikut blog aku bertambah
terima kasih yah ikut blog yg suka merepek ni
hahaha
;)
dan yg tag aku tuh
so sori
aku akn langsaikan semua hutang tag
bila da free nnti dan dlm mood yg rajin
sbb dlm 3 4 ari ni aku hilang skejap

ok la jaga diri semua
kepada sesape yg singgah hello semua
anda cool
datang la lagi singgah singgah
;D


Sunday, November 30

Tagged by adinda atiqa



here are some facts taken from Women’s Health:

* One in eight women or 12.6% of all women will get breast cancer in her lifetime.
* Breast cancer risk increases with age and every woman is at risk.
* Every 13 minutes a woman dies of breast cancer.
* Seventy-seven percent of women with breast cancer are over 50.
* Breast cancer is the leading cause of cancer death in women between the ages of 15 and 54, and the second cause of cancer death in women 55 to 74.
* Risks for breast cancer include a family history, atypical hyperplasia, early menstruation (before age 12), late menopause (after age 55), current use or use in the last ten years of oral contraceptives, and daily consumption of alcohol.
* Early detection of breast cancer, through monthly breast self-exam and particularly yearly mammography after age 40, offers the best chance for survival.

The rules:

1. Put the logo in your blog.
2. Add a link to the person who shared it with you.
3. Nominate at least 7 other blogs
4. Add your link to the list of participants below
5. Leave a message for your nominee on their blog.



current mood pemalas mao tag hahaha ;D

Tagged by nadidot

The rules:-Link to your tagger and post these rules.

List 8 random facts about yourself and tag 8 people
1.suka makan
2.suka gelak dan gelak
3.emosi lebih
4.kuat tido
5.suka berjalan smpai kaki bengkak
6.suka mandi lambat
7.Suka dtg kelas lewat
8.benci pewot saya yg buncit

Tag
aku malas nk tag org haha ;)

YOU

First name:
Norshakina

Name you wish you had:
nurul syamel wtf

What do people normally your name as:
along,boo,kina,bb

Birthday:
6 hb 9 1987

Bitrhplace:
hosp besar mentakab pahang

Time of birth:
ntah la

Single or taken:
taken

Zodiac sign:
virgo

YOUR APPEARANCE

H0w tall are you:
153 or 4 kot

Wish you were taller:
yeah 170++

Eye colour:
dark brown

Current hair color:
black

short or long hair:
short

ever dye your hair a bizarre color:
no

last time you did something dramatic with you hair:
no

glasses or contact:
both.

do you were make up:
no

paint your nails:
nope

in a opposite gender

what color eye:
black or brown

what color hair:
black

shy or outgoing:
outgoing

sexy or cute:
cute

serious or fun:
fun

older or younger than you:
same age.tua skit leh kot

a turn on:
caring

a turn off:
hot temper

this or that

flowers or chocolates:
choco

pepsi or coke:
pepsi

rap or rock:
rock

relationship or one night stand:
relationship l

school or work:
school

love or money:
both plish

movie or music:
both

country or city:
city

sunny or rainy days:
both

friends or family:
both tp famly lebih skit

have you ever lie:
yes yes yes

stole something:
ada dulu time kecik kecik

moked:
tak kot

hurt someone close to you:
ada jek hahaha

broke someone's heart:
haa jarang

Had you heart broken?
yeah

wonder what was wrong with you:
yes nape nape

wish you were prince or princess:
takde lansung

like someone who was taken:
oh haha hurm adoi

Saved your head:
no

used chopstick:
yes tp x terror

sang in the mirror to yourself:
no

favoritesflower:
roses

candy:
suka tp tgk flavor

song:
universal

scent:
strawberry

color:
Black and yellow or blue

movie:
asalkan besh

singer:
ngtah la aku x fanatik singer lagu ye

junk food:
hurm semua aku sebat

website:
www.myspace.com/boo_kina

location:
My room

animal:
Cat or hamster

misc

ever cried over someone:
Yes sekali

is there anything you wish you could change about yourself:
yeah mao kurus jdk cun skit hahahaha

do you think you're attractive:
haa skit jek

if you had to choose a fairytale as your life what would you choose:
ntah la

Do you play any sports:
no

Friday, November 28

Award from Eda



yeah terima kasih eda kerana bg award ni
comel monyet tuh
ahaks
;)

award ini kena bagi pada 7 orang rakan rakan
ok aku nk bagi award ni dekat

Rantai 2008

klik untuk besar


aku agak excited
aku nak sgt sgt pergi ke rantai 2008
sebab rantai yg lepas lepas aku x dpt g
damn
tolong aku
sape nk ikut aku nanti?
;)

Thursday, November 27

Tolong pilihkan untuk saya.


chocolate banana

blueberry cake

chocolate strawberry

black forest

cheeze choc

blueberry cheese


oh sedapkan kek di atas tuh?
tentu macam tertanya tanya nape aku dok upload gambar kek ni
tolong aku pilih bleh?
sebab 3 hb ni aku nk sambut besday mmbr aku si dugong
alang alang sekali jek la sambut anniversary aku ngn roi yg da lepas
haha frust tol
adoi
skg ni aku tgh blur nk beli kek yg mane nnti
semua sedap
klu nk beli semua bleh x?
wahaha x kopak lak duit aku kan
kang klu maen beli jek takut x makan lak
sbb bukan beli yg slice slice
aku beli sekali bulat yg besar tuh
nk melantak kt sane smpai muntah
klu nk tanye mmbr aku lak x suprise la kan
so yg mane paling nikmat sehingga menjilat ibu jari kaki?
klu suh aku pilih
pilihan aku ialah chocolate strawberry or chocolate banana
huhu nyum nyum
;)

Tukar layout lagi ;)

haha arini satu ari 2 kali aku dok tukar layout
ngok
abis da bosan kan
tade keje
yg kali ni aku da puas ati kot
agk agk cam x ok lagi
aku tukar la smpai lebam
hahaha
;)
cian roi smpai aku x layan die
sori syg

Wednesday, November 26

Sekadar berkongsi.

oh abah baru blek dari melaka out station
kali ni kena bikin iklan petronas lak

hahaha

aku upload gambar sekadar berkongsi






klik untuk besar

Tuesday, November 25

Tagged by Eda.

The last person to tag you was ?
Eda

2. Your relationship with him/her ?
Blogging friend.

3.Your 5 impressions towards him/her ?
nice and cute

4. The most memorable thing that he/she has ever done for you ?
not yet.

5. The most memorable words that he/she has said to you ?
anda di tag haha ;)

6. If he/she becomes your lover, you will...
wahaha gler pe lesbo kot

7. If he/she becomes your enemy, you will...
haa klu boleh xnk kot

8. If he/she becomes your lover, he/she has to improve on....
tidak!

9. If he/she becomes your enemy, the reason is...
salah paham or

10. The most desirable things to do for him/her are..
borak borak lepak mapleh.bleh? haha ;)

11. Overall impression towards him/her is...
baik,tidak sombong,friendly

12. How do you think the people around you will feel about you ?
biasa aje kot

13. Who is your ideal ?
fynn jamal ;)

14 What do you hate about yourself ?
gemuk dan rambut asik pendek jek bler mao panjang da

15. For the people who care for you and like you,
hargai saya plish?

16. 5 people to tag answer:
Luna
Babyjane IKA
Husna
Monkey d luffy
Ejat

;)

Tagged by Didi.

1. take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.
2. DON'T change your cloth. DON'T fix your hair, just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post this instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.

aku nk tag:
monkey d luffy
eda
ejat
adinda Anne
husna


I have tagged you:- share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

suka mandi lambat
yeah aku mmg suka mandi lambat even aku bgn 8 pagi klu cuti la
haha aku sendiri pun x tahu kenapa,mengapa

internet
aku mmg ketagih internet.tade internet i was like haaa bosan nk mampus
tuh la klu blek kg aku asik berkata i totally mish my streamyx
tp skg da ada maxis broadband hahaha ;)

kuat shoppin makanan
aku selalu kua duit byk abs dkt makanan.siyes
tuh asal badan sihat

x suka bergayut
aku mmg x berapa suka bergayut kecuali dgn roi
tuh pun tgk mood la klu x msg aje

converse
aku mmg suka gler brand ni dr dulu smpai la skg.
klu bleh nk shoppin semua yg ada dlm butik converse
wahaha

lepak
aku suka melepak.lepak x kisah la mane mane.klu ada mmbr lg la.
dok layan nescafe o ais smpai cair pun x kisah
lg selesa lepak mapleh.haha

edit
aku suka mengedit page mcm myspace aku,blog x kisah la
smpai la aku puas ati.hahaha.
kdg kdg mengadap mende ni smpai lupa kt roi
tuh asl aku selalu kena marah ngn die

oh ok aku tag org yg same hahaha
;)

Sunday, November 23

Aku dan dia.


rambut aku da serabai
abaikan aje.


pic ni snap mase aku dok kua carik keje dua ari yg lepas.
cian bo satu ari x tido
blek keje jek terus dok teman aku crk keje.

pagi pagi lak tuh.
terima kaseh syg.
bengang jek macam nk mampus
dok carik keje
skg byk kedai
nk guna pekerja cina jek tok jawatan kosong.

melayu xnk haih.
insyaallah

klu confirm awl bulan ni aku akn berkerja di nandos klcc.

;)

Friday, November 21

Maap,aku mencarut tadi.

aku:ko ni kan pundek la!
kawan:sape?
aku:ko la!sape lagi?
kawan:asal lak aku pundek?
aku:da mmg ko pundek!
kawan:asal lak?tetiba jek
aku:sbb aku syg ko laa aku ckp ko pundek hahaha *gelak jahat
kawan:ko ni kan aku rase da tak betol agknye haih *sambil mengelengkan kepala
aku:mungkin
kawan:sengal
aku:sape sengal?
kawan:ko la! *terus blah meninggalkan aku sambil sumpah seranah $%&*#@
aku:hahaha *dalam ati berbisik tuhan jek yg tahu syg aku pada ko kawan

motif entri walaupun aku selalu mencarut kt ko kawan
tapi ko la kawan yg wat aku kuat untuk terus hidup dlm dunia ni
terima kaseh kawan

;)