Saturday, December 13

Current mood:malas dan marah gila babi! (updated)

aku rase myspace agak membosankan skg
aku pun da malas nk mereply komen mereka mereka
aku just online untuk baca komen
or reply mende yg aku rase patut reply aje
hahaha
maap kawan kawan
tadi aku saje la stalk page bitch yg aku benci sgt sgt tuh
oh tak sangka sampai die block aku
what the hell
hahaha
macam pukimak jek
*opps aku mencarut
tapi acc roi xnk lak die block
shit! damn u!
yg ko sakit ati sgt sgt tuh nape?
aku sndri pun xde mase nk blok blok ko
macam org bodoh jek
weh hanya myspace jek la
takut aku anta msg m'yakitkan ati la tuh
eh perempuan tak payah ko nk bajet hawt sgt la
klu perangai ko mcm haram jadah
da la gler demand,bajet indie smpai mati
wahaha
ko la perempuan paling klaka yg pena aku jumpa!
siyes shit!

*updated
haha td aku gatal tgn tgk tgk acc roi pun perempuan tuh da block
wahaha
block la weh
aku x mati pun
bodo! bodo! punya manusia
jgn nk perasan la tade mase aku nk kaco hidup ko
br anta msg selamat berbahagia sbb ada bf baru
tuh pun smpai nk block acc org
what the fuck!
loser
hahaha
aku kt sini suka sakan
ko kt sane sumpah seranah
seronok kan kan
;)

5 comments:

Babyjane[The Juliet] said...

sapekah bitch itu babe?
hehe sibok laks i ni
yg dier tak blok roi skali nape ek?
pelik kan
haishh mcm2 dunia
btw, mespes mmg dah bosannnn lah skunk ni
eee..tak ske main comment sgt dah skunk ni
comment pun benda yg sme jer kan
:)

Monkey D Luffy said...

aku pun dah lama buhsan ngan myspace

aCe+ said...

hye babe..u've tagged..entry tagged addicts

ahmdsyhmi said...

adehh, kisah hidup sebegini macam femes je ke mespes ek?

ade je bulletin kutuk pompuan tu sebab pompuan ni kaco bf pompuan tu.

btol! bnda ni mespes je kan?

rasa mcm menyampah kan? kan?

Mrs.bubu said...

hahaha
tao xpe
myspace membosankan