Friday, November 27

Ko memang haram jadah.Fuck laa weh.

cibai punya driver baru bus rapid.agak agak laaa weh aku mampu lagi laa setakat nak bayar tambang bus.tapi kalau da setiap kali aku naik tambang asik berubah ubah sape boleh tahan.kang bila aku bayar macam biasa kang kata aku dok menipu.aku check laaa bus fares, bus aku paling mahal pun tambang rm2.50 jek laaa sial.muka ko da laa macam babik.men sebut jek tambang kan.da laa baru kerja boleh lak bawak perangai macam bangsat.asal ko bengang ngn aku sebab semalam aku naik bus then bayar rm2 jek sampai rumah aku?bodoh.ko ingat aku naik bus baru sehari dua ke?haram jadah tol.takkan laa setiap kali nak naik bus kena tanya ko tambang bape.ko sendiri pun nyampah kan?abis ko nak suruh aku print senarai tambang bus kena tunjuk kat ko?lancau laa.bodoh punya driver.

2 comments:

Phei V. said...

Sabar sabar. Dia skolah xtinggi. hehe!~

dugong said...

aku stuju!driver uh bodo,tambang suke2 je nk tuka..aku bakar bas die baru taw..xmkn semingu ko anak branak..geram aku!