Sunday, May 3

Cibai ke cabai?

da lama x update blog.sibuk sgt weh.haih sakit satu badan da macam org tua da.haha oh lagi 2 subjek aku nak abis final exam.yeah keje mcm biasa jek.gila penat nak mampus sampai overdos kaki aku dibuatnya dok serve customer time hari pekerja.satu jek aku paling tak suka sampai cina yg keje ngn aku tuh dok cakap bila ada customer masuk cibai punya olang sebab masuk sampai berjam jam tapi bila keluar satu pe pun x beli.haih memang cibai pun.adeh

3 comments:

Ejat_Aramaiti89 said...

sabar2...
hehehe
ko keje mane?

Shakina Amirudin said...

pavilion ;)

feera.zain said...

wahhh pavilion kat ne?
nak dtg menyebok jual muka lah! hahaha
pastuh bleh mintak otograp skali ;p
haha