Tuesday, June 2

Haih lelaki kesayangan aku nie.


tada ape pun yang berbeza cuma rambut jek tetiba kaler kuning.haih sbenanya aku kurang berminat tapi nak wat camner kan haha tak kan tak ngaku boyfren lak.takpe kali nie aku bagi chance.haha.tuh pun tak tao bler masa si bubu aku ni dok kaler rambut.tao tao buka mms terkejut aku da macam i will follow u.haha lain skit jek laa tapi masih dalam kategori kuning jugak laa kan haha sengal.tengok laa awal bulan 7 nie nnti tak hitamkan blek takmo detim sebulan.hahaha.baby miss u laa. ;(

4 comments:

J MAIDEN said...

GILE AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

dugong said...

haha,gile dg.aku rsekn die da dpt twrn keje sbg maskot dg ouh,tuh die kunin kn rambot,heeeee (;
mcm2 roi roi..mude mude xnk kaleer,da berumor baru nak kaler,buang tabiatke ape?,hee
*gaye org tue bebel.

yeop said...

giler ahh super saiya siottt

Shakina Amirudin said...

j maiden:aku lagi gila

yeop:haha supoer saiya otak lu

dugong:die memang macam macam hal.penin aku haha