Saturday, November 15

Aku x pernah puas.

Pedih gler mate aku
skg da kul 5.46 pg
tp x tido tido lg
sangap bosan da ni
damn
windu kt roi sayang
haih tido terkangkang agknye skg ni

ok kdg kdg aku terpikir
rase da ada bf ni
mcm nk mitak clash jek
wtf?
sbb pada satu mase aku akn berpikir
aku serabut la bler da ada bf ni,
nk kena jaga ati die la,
nk kena msg la,kol la
ari ari nk kena bgtao la
kesana kesini

tapi
bila tade bf
mula la sunyi
tade org nk layan la
konon konon reject la
jeles tgk org berdetim la
adeh

kdg kdg juga aku rase mcm nk ngurat blek
bekas bekas teman lelaki aku yg lame lame dulu
wahaha
gatal,bongok
ala manusia

mayb rindu kot
teringat masa bersama ngn dorg dulu
xpe la aku da lame maapkan dorg
yg pena sakitkan ati aku
kecewakan aku,yg wat aku menangis
tp sblm tuh korg mmg mcm sial ok?
hahaha

oh tp aku bersyukur skg
tuhan bg die pada aku
*sayang bo sampai mati

roi sayang

bila aku blek uma lak
kdg kdg tekanan
rase nk blah pun ada
aku mmg dr keluarga yg x sempurna
tade mak walaupun die masih bernyawa
ada abah,ada anga,uda,baby dan syamim
tuh jek la yg aku ada dlm dunia ni selain roi dlm life aku

aku pernah terpikir
haih dorg tade kdg kdg lagi bagus
aman jek hidup aku
x dgr abah membebel
xya nk bgn pagi pagi
kemas rumah
masak tok dorg

tp bila aku tak jumpa dorg
tok dua tiga ari
baru aku tersedar
aku giler rindu
tambah tambah abah
rindu abah
*along xle hidup klu korg semu tade

tolong kita satu keluarga
walaupun kdg kdg ada rase nyampah
rase sakit ati,sedih,geram
tp aku perlukan dorg
tuh la hakikatnya
kecuali mak aku
aku leh terima klu die tade depan mate aku
gila derhaka aku!
tp jgn abah,anga,uda,baby,syamim
*sumpah!aku akan mati

syamim,abah,uda

baby

angah

moral kita perlu lah bersyukur dgn apa yg kita ada skg
peringatan manusia sentiasa xpernah puas dgn apa yg dorg ada

hargai la org yg kita syg
hidup hanya sekali
ahaks
;)

sayang korang semua.
peluk kuat kuat.
terima kasih tuhan.

4 comments:

Monkey D Luffy said...

gila ah cinta mu itu

eda said...

yup2..
manusie mmg x pnh bsyukur lgsg dgn ape yg tuhan dah bg..
tapi bile bnde tu sume xde bru la tercari2..

=)

Mrs.bubu said...

hahaha
yeah

Ejat_Aramaiti89 said...

wah..abah kau cool ar... mesti masa mude2 rocker!