Friday, October 17

KAMI the gig 18 oct 2008 ;D

klik pada gambar untuk besar

aku rase mcm nk g gig ni.arituh yg goes raye
aku just dpt lalu jek dpn central market
sbb tada mmbr nk g mase tuh so terus r ke ampang.
lepak ngn roi.nk ajk roi die keje mlm lak.adeh

tp sabtu ni classmate aku ada ajk.tp roi lak x bg g.
ala sbb die xle g tuh asl die x bg aku g.
jeles r tuh.
takut aku dok m'gatal kt sane.
aku ni klu da jumpa kwn kwn jwbnye mmg lupa kt die.

mula r nnti x reply msg.kol byk kali br nk jwb.
bengang gler die.sori syg.ala da kua biase r.
kate mao b'seronok.tp xde r smpai lupa kt bo.
tp yg m'buatkan aku malas nk g da free for sure ramai gler
adeh then nk blek lewat susa r.da r bukit jalil.nk blek selayang.
adeh klu x sempat mampus jwbnye kena tido kt sane lak.

tgk r cmne nnti.klu ada sape sape nk tumpang kan aku
meh meh kter g sekali.haha

3 comments:

Babyjane[The Juliet] said...

hehe pergilah
:)
enjoy yourself kalau gi


p/s:knp lalu jer kat cm time tuh??kalau tak mesti jumpe kan kan :D

Mrs bubu (boo) said...

haha sebab sorg sorg
so mcm tade mood nk g
;)

laju aziz said...

mampat mcm kandang babi je star.