Friday, October 17

Ko memang HAWT.Aku tahu.

aku x suka kt ko.nape yah?
ntah r ati aku suka m'gatakan hey bitch fuck u!

stiap kali aku tengok pic ko or
ternmpk nickname ko roxqueen** di page org laen.

wahh gler gerun aku bler dgr name glamer ko.msti hawt kan?
for sure org x sbr sbr nk tgk koleksi pic ko.
tmbh tmbh page ko tuh private.
siap di album tertulis caption xkn hilang indie di dunia.
dan smpai di headline ko tulis envy me coz im special.wtf.haha
bleh bgtao aku 10 keistimewaan ko.ala x smpai 10 pun xpe.

oh msti ko pelik kan nape aku suka nk hendap gambar default myspace ko
bler setiap kali aku on9.sbb aku suka sgt nk tgk koleksi pic pic hawt ko.
ngn eyeliner ko.pipi yg gebu.
muka ko yg bersih tanpa cacat cela.mcm pakai botox.

rambut yg lurus spt rebonding.mate ko yg bulat.
badan ko yg bajet cuttin model

sdgkan roi ckp bontot ko besar.
mcm raksasa punggung.haha.roi yg ckp.bkn aku.

aku masih ingt smpai skg bler mulut ko
berkate pada roi "ala da r skola x abis.agama zero".

wahh msti ko mcm ustazah kan bler ko ckp pasal agama.
msti ko pndai kan study smpai amik degree.sdgkan aku diploma aje.

fuck!sdgkan ko skg seronok bekerja di fast food terletak di sunway.
"yeah selamat petang makan disini or take a way".
bukan tuh ke ucapan ko tok beramah mesra ngn pelanggan ko?
dan satu lagi mungkin ko rase teramat r hawt
bler menangkap gambar ternampak tali bra ko
yg berwarna pink tuh.sdgkan dulu ko comel bertudung.

nape harus bertukar imej?naahh sukati ko r kan?nape aku nk m'yibuk?

mmg x dinafikan even ko hanya kerja fast food ko da ada kereta sendiri.
berbanding ngn aku.setiap ari g ke kelas hanya menapak.menaiki bus.
redah ujan dan panas.
dulu mase ko bersame roi die tiada pape.ko anggap die
hanya maokan kemewahan yg ko ada selama 2 tahun ko bersame die.

*cuba makbapak ko tade or x pedulik kt ko mcm roi
dan cuba makbapak ko satu ari nnti di bawah.pe ko rase?


ko dikenali ramai artis local band di lua sane.spt hujan,
meet uncle hussin.smpai kan lan meet uncle hussin
berkate pada ko eh muka adik familiar r kt gig kiteorg"
oh msti ko banggakan.smpai ko terjerit jerit seronok.
tepuk tangan dgn penuh bangga yg m'jengkelkan pd ko.hahaha.

nampak sgt ko m'gejar kemewahan dan name di lua sane.
ko x rase ke tuh hanya memalukan diri sndri dan m'buang mase?


mesti ko akan cakap "u da dapat roi so watpe nk crk pasal ngn i lg.
klu u kawen ke,pregnant ank die ke tuh bukan masala i".
haha mmg,mmg bukan masala ko.
tp cara ko tuh buat aku naik menyampa.
rase nk ludah jek kt muka ko tuh.
aku hanya mahu menegur.
xnk ko malu pada satu ari nnti.
tiba tiba nnti ko akn t'pikir balik
pe yg aku pena pesan pada ko dulu itu semuanya betul.

eh eh dengki?oh tidak same sekali.
da lame aku teringin mao bertemu ngn ko di depan mate aku.
nk juga tgk hebat mane ko
smpai kan ko leh sesukati nk buruk burukn org laen.

xpe r klu ada jodoh ketemu r kter kan?

aku bersyukur aku dpt roi.lelaki yg buat aku bahgia skg.
even die byk kekurangan.
die tahu hargai aku.
die jaga aku lebih dr die jg ko dulu.

mungkin ko x nmpk.ye r ko kan pandang org sbela mate aje.
oh nape tetiba aku takut satu ari nnti ko akn dpt lelaki
yg tol tol hanya mao kikis duit dan harta ko?
sdgkan aku tiada kaitan apa apa ngn ko.
nape aku terpikir balasan tok ko?
ya tuhan aku sendiri tidak sempurna
tapi aku sentiasa ajar diri aku supaya tidak
memburuk burukkn org laen dgn sesuka ati.

*terdiam skejap

apesal tetiba aku nk buka entri pasal die?
rindu?hahaha fuck!

4 comments:

kebulan said...

nk sgt aku tgk orgnye mcm mana

Mrs bubu (boo) said...

haha nk link ke?
xpe r aslkn die bahgia
;)

Babyjane[The Juliet] said...

nak tgok orgnyer boleh tak???
woahhh fast food sunway??nak gi boleh??ekekekke
:D
ni yg nak berkenalan ni
then ckp...
"hai, awak ni familiar lah kat gig.."
ekekekek :P

Mrs bubu (boo) said...

haha
tuh r
sdgkan boo g byk kali gig x pena jumpa die
oh oh lupa die layan gig kt tempat yg hawt hawt jek.mcm kt planet,starbuck sunway tuh.haha
sengal.