Friday, October 17

Sex itu sedap kan?haha.


Aku rase da dua blog aku dok baca
psl entri yg same dr blog luna dan babyjaneIKA.
iaitu having sex before marriage.
entri dorg menarik minat aku tok berkongsi.
oh yeah semestinye entri tuh panas mcm goreng pisang.

sex?tuh r mende yg paling disukai gler org ramai.muda,tua,budak skola.
semuanye r.x kire bangsa,umur.haha.pe aku merepek ni.
siyes aku x tipu.nikmat kan,sedap kan?haha.

fuck!ok pe yg kter tao perbuatan tuh sesungguhnya berdosa dlm islam.
tp mende ni susa nk di bendung.

ala taip or search jek di internet mcm mcm ada.
video,gambar.dr yg pakai tudung smpai r da buka bra dan spender.
so mende ni da lali pada zaman remaja skg.
bkn setakat remaja org tua pun same.
aku ada t'tengok org tua x silap aku
org politik kot dlm youtube bercium dlm lif.

da benti lif pun sanggup masuk blek sambung cium lg.
wtf.geli sungguh aku org tua mcm tuh.
so skg ni xle salahkan sape sape.
mende ni kdg kdg berlaku tanpa kawalan kter.
ala sesape yg ada bf or gf
tipu r kan x pena pegang tgn or kish pipi,peluk peluk.
tuh bkn m'jerumus ke arah maksiat ke?same jek kan?
*cuba carik lelaki mane yg jln dgn korg x pena lnsg pegang tgn.
crk yg selalu ingtkn korg pasal dosa pahala.
haha.susa kan nk dpt.

kdg kdg org yg memakai tudung lg teruk dan berani.
*opss maap ni tade kena m'gena pada sesape.sndri buat sndri terase ok?
dorg lg advance dr org yg berwarna rambut merah,coklat or whatever.
memakai skirt smpai nmpk paha.gi ke kelab or gig.haha
mende ni jugak bler aku dok terpikir punca dr ibubape.
slh dorg.krg didikan agama.krg beri perhatian,kasih syg.
yeah korg perlu tao sesetengah remaja di lua sane
kurang kasih syg so dorg akn mencari
sesape yg bleh m'beri perhatian pada mereka.
spt abg angkat,pakcik,kawan kawan terutamanya boyfriend or girlfriend.
dan bler ada org amik berat kdg kdg pemikiran mereka salah
bg mereka having sex satu satu nyer cara tok tunjukkn dorg syg,
tanda menghargai dihargai.
sebagai tanda terima kaseh or selamat di sisi org yg mereka syg.

ni semua terpulang pada kter.leh pikir kan mane yg baik dan buruk.
aku pun x lari dari semua ni.i have bf too.peluk sane sini.
tp bukan r smpai nk showoff dgn snap pic bercium mulut.
upload di myspace,friendster or mane mane jek r.
haha.dgn slumber jek kan.ok tuh dorg punyer hal.
dosa masing masing.kubur laen laen.
aku just ckp pe yg kter nmpk skg ni.
ok byk entri pasal ni bertujuan nk m'yedarkan remaja di lua sane.
tp yg aku tao mende ni sensitif.xle nk ckp lebih lebih.
aku rase still perlu respect dan berpikiran positif
if x nmpk depan mate pe yg dorg da wat.
*korg pam kan pe yg aku cuba sampaikn.haha.
mayb ada sebab,ada alasan semua mende yg jdk.
bukan sng nk bagi ur virgin pecah macam tuh jek.
beribu ribu kali kena pikir sblm buat.tol x?

if korg da t'jerumus dalam mende yg nikmat ni.
smpai mase nnti msti korg akn t'pikir blek.
pe faedahnye,pe yg korg dpt.pe yg jdk nnti.
but jgn terlambat.bler da lelaki yg mcm sialan
da tgglkn korg baru r m'yesal x abs.so pikir r elok elok.
korg da besar kan.haha.ignore ayat tuh.adeh.

aku tade hak nk bercakap or menegur org laen dgn sesukati.
aku pun manusia.x sempurna.
bler bler mase jek bleh tergadai maruah
silap silap dok buncit esok,lusa,minggu depan.sape tahu kan?
oh tidak aku mitak jauhkan r aku dr mende mende tuh semua.amin.

10 comments:

kebulan said...

boo..susah gila nak carilaki cam tu.serius. even my ex boleh mintak sex dgn aku?sialan.then aku lari.. die wat dek.sial btol jantan tu.
so now,i'm single,better than dpt pakwe yang pervert n sex maniac.

Mrs bubu (boo) said...

oh haha
kan tol x susa?
;)
so kena pndai r jaga diri

h u S n A ZzZZzZzZzz said...

manusia kan manusia. sentiasa melakukan kesilapan. jadik cepat-cepat la bertaubat kan kan~

Mrs bubu (boo) said...

yeah manusia
;)
alpa kepada keseronokan

Babyjane[The Juliet] said...

jdi, sebagai manusia kita perlu lah mengingatkan sesama kita tol tak??
:)
best artikel ni
sempoi jer bahasa..sape terasa best lah
:D
ika bukannya nak tunjuk ika ni baik sgt cuz dgn tulis artikel mcm tuh
sje nak rakan2 semua ingat supaya jangan hanyut
cuz, i'm not a good person at all pernah buat slh..kater manusia.mne ade yg tak buat slh.but jahat2 ika pun tak pernah pulak terlibat benda tak senonoh ni...
so..jika mahukan perubahan diri sendiri kne berubah..betul tak??
hehe good lah entry ni.loveeee it!
:)

Mrs bubu (boo) said...

haha thnx btw.
oh yeah sbg manusia kite perlu ingat m'ingati
;)

shabella said...

yeahhh betul2, nice post. sapa yg bf dia tak pernah even pgg tgn pun kan? so masing2 ada pendirian masing2. salah silap masing2. cuma kita buley ingatkan saja aha, nice entri. im shadya btw :)

Mrs bubu (boo) said...

oh hehe
salam perkenalan
;)

Wan Adams said...

bkn sume laki mcm tuh..huhu..

nice blog.=)

Mrs bubu (boo) said...

oh yeah saya tao
;)
saye penulis bebas
so sape sape yg terase pam pam jek r
haha