Thursday, February 5

Nape laa ko suka nak cabar tahap kesabaran aku?Aku benci ko.

klik untuk besar

haih mende semudah ni pun aku tak mampu nk settlekan
pe lagi laaa salah aku
da macam macam aku dok pusing pusing
masih salah gak asik error jek
skejap 3 error skejap 45 error
amik ko!
wadefak laaaa
tuh sebab laaa aku benci ko
bongok!bongok!
sape bongok?
aku ke c++ ni?
%$#@*&! *sambil sumpah seranah
adeh

karang aku uninstall ko dari laptop aku ni kang baru tao
wahaha
klu lecturer lembut aku tuh suh buat assignment kena gunakan ko
nanti aku install laaa ko balik
ok tak?
*oh aku sedang buat kerja bodoh skg nie.tak suka.tak suka
*sambil buat badan mcm sotong secara gedik gedik
damn tol laaaa

11 comments:

ahmdsyhmi said...

ye..

sume salah si plas plas tu..

aku caya ko...

ko tak salah...

p s y c h o s o c i a l said...

relex2
benda ni kena wat ngan teliti la
ko x leh nk marah2 masa wat benda ni
kalo nk lagi afdol
ko wat time org dah tdo
pas tu kalo ada error ko menjeritlah
kompem ada jew periok terbang he he

sarahunny said...

oh c++, sara ada amek subject ni. mmg la agak squeezing my brain, tapi ok la lagi.. kalau java n VB lagi trok kot.. adeih.. kalau wat masa ketenangan insyaALLAH leh sabar lagi..me myself pun kdg3 fade up ngan programming language..

FLOY said...

c++?

wa suke mende ni..sampai 2 kali wa amik mende ni..

rasa hebat gile bila wa jawab final paper ni..

hhaha

Shakina Amirudin said...

syahmi:hahaha adeh terima kasih menyedapkan ati aku

pyscosocial:hahaha aku mengelak

sarahunny:tao xpe

floy:pergh ko ganti laaa tempat aku.haha

phikool thong said...

haha..chill la kau duk mngamuk sorg2 pun wtpe..*ceh..buat muka memahami*

iyayaya said...

laaaaaaaaaaaa...tipah tertipu rupenyerrrr
adesss

oh Ynn said...

haha, u masukkan lh ; kt depan struct tu hihi

hai, i pn amik c++ and dh hampir nk putus smua rmbut. tension =.=

blitzizni said...

hoho aku amat menci c++ smpai lec mnyampah kt aku. haish.

mmg c++ salah lah. aku rasa dia geng israel.

Shakina Amirudin said...

phikool thong:hahaha ceh,aku pam

iyayaya:lol mesti ingat entri panassss ni.suka bergosip yahh?

oh ynn:haha trima kaseh laaa.sememang nya aku benci die!

Shakina Amirudin said...

haha yo blitzizni kita geng.agaknya laaa hahaha