Friday, February 13

Pagi nie aku lucah skit.Takpe kan?

aku tak bole tido jadik aku pun bergoogle
search laaa gambar ikan mengawan
bongok hahaha
ntah aku teringin nak tgk macam mane rupa dorang mengawan
asik tgk manusia jek mengawan sudah muak aku dibuatnya
tambah tambah maria ozawa
*seorang pornstar hanya 18 tahun ke atas eh klu mao search
lagi laaa aku geli geleman tao bila dengar suara die merenget renget
tak sampai 10 minit aku da pangkah pangkah
damn tol!


gambar yang aku dapat hasil dari aku dok search ikan mengawan
pahal laaa ni?adeh bole mati aku.hahaha



layan combat baby dari metric lagi syok ;)

16 comments:

Sly Nolan said...

haha~~ tade keje pagi2 =.=" kesepian ka?

nadya said...

haha! klaka! gambar tu bole buat org bwh die mati kot! nauzubillah i jadi cmtu. simpang malaikat 44!

capullet360 said...

haha..
maria ozawa comel kan..?


*haishhhhh...*

Pika Edogawa said...

sumpah boleh
mati laki tuuu
hahahaaa

Sweet Thinker said...

10 min pangkah yg maria ozawa. pastu 50 min lg bkk yg mane? ahakz!

syakey said...

penyet la laki tuh
haha

Shakina Amirudin said...

sly nolan:saya kan ketagihan nescafe so tak bole tido

nadya:tuh laa obesiti daaa tuh

cappullet360:haha layan gak eh?adeh

pika edogawa:lemas dan mati kot

sweet thinker:50 minit lagi masturbate agaknya wahahaha tapi bukan aku tgk hamster aku yg malam malam memekak dok mengawan

Atira. said...

haha takutnya tgk gamba tu.

tapi x mustahil benda tu jadi. :P

capullet360 said...

duh...
dah comel kena tgk slalu la..

tapi sensor.

hahaha...

*???????*

eda said...

hahah~

gila babi pmpuan tu..
bleh mati sape yg ade kat bawah...

;p

J MAIDEN said...

mangkuk juge ko ni kan.hahahaha

ikan paus je mengawan,
si jantan keluar kan konek dan masuk ke vagigi. ini fact ok. aku tgk kt discovery channel kot. hahah

ikan mcm ikan flowerhorn tu x mengawan.
betina bertelur,
sijantan taburkn sperm atas telur2 tu. sungguh ni. bab mengawan memang aku terer. hahaha

sickchild said...

hihihihi.
tergelak aku.
unggas mengawan pna tgk? kih kih kih.

jojie-elle said...

hahaha sengal yg di atas tuh..

hikhik..
tu boleh timbulkan nafsu ker?

erm...*wondering..

iyayaya said...

hahaha
i lom 18 gi
hehehe

Shakina Amirudin said...

j maiden:ko memang lucah ;)

iyayaya:terpaksa

Shakina Amirudin said...

jojie:ntah klu ada nafsu maknanya selera anda besar
;)